ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαγγέλης Μαρινάκης, Πειραιάς,

















































Ο Τραμπ πρειδοποίησε το Ιράν: Στρατιωτική εμπλοκή με απρόβλεπτες διαστάσεις
Αρχεία Επστάιν: Πληροφορία στο FBI κάνει λόγο για «γυναίκα που δάγκωσε τον Τραμπ αφού εξαναγκάστηκε σε στοματικό έρωτα»
Φόβοι για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο: Προειδοποίηση Νετανιάχου για ισχύ «που δεν έχει ξαναδεί το Ιράν»
Βιολάντα: Στο μικροσκόπιο όλες οι άδειες - Η υπογραφή του Δημήτρη Παπαστεργίου
Γ. Τσατραφύλλιας: «Μπαίνουμε σε φάση ισχυρής κακοκαιρίας» - Πότε θα χτυπήσει την Αττική ισχυρή καταιγίδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την τελευταία της πνοή άφησε τη Δευτέρα 15/12, η Ειρήνη Μαρινάκη, βυθίζοντας στη θλίψη τους οικείους της.
Η εκλιπούσα ήταν σύζυγος του αείμνηστου Μιλτιάδη Μαρινάκη και μητέρα του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ, Βαγγέλη Μαρινάκη.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ενημέρωση, η Ειρήνη Μαρινάκη «απεβίωσε σήμερα στην οικία της», έχοντας δίπλα της τα αγαπημένα της πρόσωπα.
Η απώλειά της σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής για την οικογένεια, καθώς υπήρξε το στήριγμα του Μιλτιάδη Μαρινάκη και μια δυναμική παρουσία που στάθηκε διακριτικά αλλά ουσιαστικά στο πλευρό του συζύγου και του γιου της όλα αυτά τα χρόνια.
Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί θα έχουν την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν την Ειρήνη Μαρινάκη, την ερχόμενη Τετάρτη (17/12) στον Πειραιά, δηλαδή στην πόλη με την οποία η οικογένεια έχει άρρηκτους δεσμούς.
Ως εκ τούτου, η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιώς, την Τετάρτη 17/12/2025 και ώρα 12.00 μ.μ.






















































