ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Κουμουτσάκος, Νέα Δημοκρατία,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νευράκια προκάλεσε σε ορισμένους γαλάζιους βουλευτές της Αθήνας η υποψηφιότητα του Γιώργου Κουμουτσάκου για την περιφέρεια Αττικής, πόσο μάλλον που πλέον καλούνται δημοσίως να την υπερασπίζονται.
Σύμφωνα με παραπολιτικές πληροφορίες, οι εν λόγω βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας είχαν βολευτεί μια χαρά με τη “σιωπηλή” στήριξη Σγουρού και δεν βλέπουν με καθόλου καλό μάτι τον Γ. Κουμουτσάκο, τον οποίο θεωρούν ως άλλον ένα πιθανό ανταγωνιστή στη λίστα για τις εθνικές εκλογές.
Ο κ. Κουμουτσάκος βλέπετε θα έχει μεγάλη στήριξη από τον ίδιο τον πρωθυπουργό και σημαντική προβολή για τρεις ολόκληρους μήνες. Έτσι θα ανεβάσει τις μετοχές του. Ακόμα και αν δεν τα καταφέρει να εκλεγεί περιφερειάρχης, θα έχει πιθανότατα μία θέση στη λίστα της Β Αθηνών, όπου θα κατέβει και ο Γιάνης Μιχελάκης.
























































