ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Φωτογραφίες,

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Η σοσιαλπατριώτισσα Νίνα Κασιμάτη ψήφισε τις αμυντικές δαπάνες
Έλληνες της Συρίας στο Στρασβούργο για την Προστασία των Χριστιανών της Ανατολής
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Levantine Greeks Brief European Parliament on the Plight of Syrian Christians
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ κατηγορεί το Ισλαμικό Κράτος ότι προκειμένου να εξυπηρετήσουν την προπαγάνδα τους έφθασαν στο σημείο να χρησιμοποιήσουν εικόνα από πορνοταινία που γυρίστηκε από εταιρεία παραγωγής στην Ουγγαρία.
Η φωτογραφία χρησιμοποιείται σε αφίσα των τζιχαντιστών από το Ισλαμικό Κράτος όπου υποτίθεται ότι δείχνει σεξουαλική κακοποίηση γυναίκας που είναι σουνίτισσα από Αμερικανούς στρατιώτες.
Με την αφίσα οι τζιχαντιστές θέλουν να πείσουν τους μουσουλμάνους ότι είναι οι απελευθερωτές των σουνιτών στηνΣυρία και στο Ιράκ.
Η φωτογραφία δείχνει μια γυναίκα να έχει πέσει θύμα ομαδικού βιασμού από άνδρες που φορούν στρατιωτικές στολές και συνοδεύεται από την λεζάντα: “Σταματήστε να είστε απαθείς θεατές και να βλέπετε τα αδέρφια (μουσουλμάνους) να πεθαίνουν και να βιάζουν τις αδερφές μας”.






















































