ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βενεζουέλα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μάρκο Ρούμπιο, Νικολάς Μαδούρο, Ντέλσι Ροντρίγκεζ, Ντόναλντ Τραμπ,

















































Θρίλερ με την τύχη του μεταβατικού προέδρου της Συρίας, Αλ Σάρα
Μουεζίνης στη Νέα Υόρκη καλεί από τα μεγάφωνα σε προσευχή
Η Καρυστιανού επιτέθηκε σε Τσίπρα και Δένδια αλλά ΔΕΝ είπε κουβέντα για Μητσοτάκη
Ισραηλινοί κι Αμερικανοί εκτιμούν ότι σε λίγες ημέρες θα ξεκαθαρίσει αν θα πέσει το θεοκρατικό καθεστώς του Ιράν
Η Μοσάντ «δείχνει» κατάρρευση του ιρανικού καθεστώτος: Πληροφορίες για μαζικές παραιτήσεις στις δυνάμεις ασφαλείας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο κ. Τραμπ δήλωσε ότι η Ντέλσι Ροντρίγκεζ, αντιπρόεδρος της Βενεζουέλας, είναι έτοιμη να συνεργαστεί με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Αμερικανός πρόεδρος επισήμανε ότι ο Ρούμπιο είχε ήδη συνομιλία μαζί της.
Σύμφωνα με τον κ. Τραμπ, η Ροντρίγκεζ διεμήνυσε πως «θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί», αν και ο ίδιος πρόσθεσε πως η ίδια δεν έχει άλλη επιλογή.
Η αντιπρόεδρος της Βενεζουέλας, Ντέλσι Ροντρίγκεζ, προέβη σε δηλώσεις μέσω της κρατικής τηλεόρασης, τονίζοντας ότι ο Νικολάς Μαδούρο παραμένει ο μοναδικός πρόεδρος της χώρας.
Η τοποθέτηση αυτή έρχεται σε συνέχεια των προγενέστερων δηλώσεων του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η Ροντρίγκεζ ορκίστηκε ως η νέα ηγέτης της χώρας, μετά τη σύλληψη του Μαδούρο από τις αμερικανικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια της νύχτας.






















































