ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βενεζουέλα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μάρκο Ρούμπιο, Νικολάς Μαδούρο, Ντέλσι Ροντρίγκεζ, Ντόναλντ Τραμπ,


















































Jerusalem Post-Ανάλυση: Το Κέρας της Αφρικής αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη σημασία στα παιχνίδια ισχύος της Μέσης Ανατολής
ΗΠΑ: Νέο σφυροκόπημα στο Ιράν - Ο Τραμπ εξετάζει χτύπημα στους Φρουρούς της Επανάστασης
Στα πρόθυρα κατάρρευσης η άτυπη εκεχειρία Σαουδικής Αραβίας και Χούτι
Τσίπρας: Κάλεσμα στις πρώτες διαδικτυακές συναντήσεις της ΕΛ.Α.Σ. - Την Πέμπτη 16/7 στις 19.00 η πρώτη (βίντεο)
Ο Τραμπ εξετάζει το αδιανόητο: Χερσαία στρατεύματα σε ιρανικό έδαφος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο κ. Τραμπ δήλωσε ότι η Ντέλσι Ροντρίγκεζ, αντιπρόεδρος της Βενεζουέλας, είναι έτοιμη να συνεργαστεί με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Αμερικανός πρόεδρος επισήμανε ότι ο Ρούμπιο είχε ήδη συνομιλία μαζί της.
Σύμφωνα με τον κ. Τραμπ, η Ροντρίγκεζ διεμήνυσε πως «θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί», αν και ο ίδιος πρόσθεσε πως η ίδια δεν έχει άλλη επιλογή.
Η αντιπρόεδρος της Βενεζουέλας, Ντέλσι Ροντρίγκεζ, προέβη σε δηλώσεις μέσω της κρατικής τηλεόρασης, τονίζοντας ότι ο Νικολάς Μαδούρο παραμένει ο μοναδικός πρόεδρος της χώρας.
Η τοποθέτηση αυτή έρχεται σε συνέχεια των προγενέστερων δηλώσεων του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η Ροντρίγκεζ ορκίστηκε ως η νέα ηγέτης της χώρας, μετά τη σύλληψη του Μαδούρο από τις αμερικανικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια της νύχτας.























































