ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Κατεβαίνουν» στην Αθήνα με τα τρακτέρ τους οι αγρότες στις 13 Φεβρουαρίου

«Κατεβαίνουν» στην Αθήνα με τα τρακτέρ τους οι αγρότες στις 13 Φεβρουαρίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συλλαλητήριο στην Αθήνα την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου αποφάσισε η πανελλαδική επιτροπή των μπλόκων που συνεδρίασέ την Τετάρτη 04/02 στη Νίκαια Λάρισας.

Με απόφαση για συνέχιση και κλιμάκωση των κινητοποιήσεων ολοκληρώθηκε η πανελλαδική σύσκεψη των αγροτικών μπλόκων που πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια της Λάρισας.

Σύμφωνα με την απόφαση αγρότες από όλη τη χώρα θα μεταβούν με τρακτέρ και λεωφορεία στην πρωτεύουσα και θα συγκεντρωθούν το απόγευμα στο Σύνταγμα.

Θα παραμείνουν τη νύχτα και θα αναχωρήσουν την επόμενη ημέρα.

Οι εκπρόσωποι των αγροτών απευθύνουν κάλεσμα στους πολίτες της Αθήνας, σε συλλόγους, φορείς και σωματεία να πλαισιώσουν την κινητοποίηση τους.

Οι εκπρόσωποι των αγροτών από όλη τη χώρα ξεκαθάρισαν ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας παραμένουν άλυτα, παρά τις μέχρι σήμερα κυβερνητικές παρεμβάσεις, και δήλωσαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους.

Στο πλαίσιο αυτό, αποφασίστηκε ότι η επόμενη μεγάλη κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το διάστημα 13-14 Φεβρουαρίου, με τους αγρότες να σχεδιάζουν μαζική κάθοδο και παρουσία με τρακτέρ, που αναμένεται να αποτελέσει την κορύφωση της νέας φάσης των κινητοποιήσεων.

Παράλληλα, σε μια προσπάθεια να αναδείξουν τη συνέχιση του αγώνα τους, τοπικά συλλαλητήρια θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη, 9-10 Φεβρουαρίου, σε πολλές πόλεις.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Jerusalem Post: Πώς η ίδρυση του Ισραήλ αντικατοπτρίζει την Ελληνική Ανεξαρτησία – και γιατί αυτό αγνοείται

Το «This is Athens Festival» μετατρέπει την Αθήνα τον Μάιο σε ένα απέραντο φεστιβάλ – Μουσική, χορός, σινεμά και πολλές εκπλήξεις από την Allwyn

Metallica: Το Σάββατο 9/5 η μεγάλη επιστροφή στο ΟΑΚΑ για τους θρύλους της μέταλ

Η «Κυβερνώσα Αριστερά» στο επίκεντρο εκδήλωσης στο Χαλάνδρι – Παρουσία του Αλέξη Τσίπρα

Ο Πειραιάς και η Ελευσίνα στο επίκεντρο του σινοαμερικανικού ανταγωνισμού, σύμφωνα με τον Economist

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr