ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νετανιάχου στο Fox News: Όχι F-35 στην Τουρκία - Κατέχει τη μισή Κύπρο και απειλεί την Ελλάδα
Αίγιο: Ανατροπή στην υπόθεση της διπλής δολοφονίας - Σενάριο για δράστιδα τη μητέρα
Δημοσκόπηση Interview: Σταθερά δεύτερη με άνοδο η ΕΛ.Α.Σ. του Τσίπρα, πρώτη με πτώση η ΝΔ
Τουρκία-Σ.Αραβία με λεφτά του Κατάρ «ανασταίνουν» τον Σιδηρόδρομο της Χετζάζης κόντρα στον IMEC και στα συμφέροντα Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ
Τραμπ από Σύνοδο ΝΑΤΟ: «Οι ΗΠΑ θα άρουν τις κυρώσεις CAATSA στην Τουρκία - Όλα ανοιχτά και για F-35»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τραγωδία σημειώθηκε στην Κόρινθο, όταν κατέρρευσε μπαλκόνι και καταπλάκωσε διερχόμενη γυναίκα, γερμανικής καταγωγής, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, η γυναίκα περνούσε, περίπου στις 15.00, μαζί με την οικογένειά της, την οδό Πηγάσου όταν εκείνη την ώρα μπαλκόνι κτιρίου κατέρρευσε με αποτέλεσμα να την καταπλακώσει, τραυματίζοντάς την θανάσιμα στο κεφάλι.
Από την κατάρρευση του μπαλκονιού τραυματίστηκαν ελαφρά δύο από τα παιδιά της οικογένειας.
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις που μετέβησαν στο σημείο, πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα, ανέσυραν τη 43χρονη χωρίς τις αισθήσεις και στη συνέχεια την παρέδωσαν στο ΕΚΑΒ.
Η προανάκριση διενεργείται από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.























































