ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σάλο προκαλεί διεθνώς η απόφαση των ιθυνόντων της Ρεάλ Μαδρίτης να βγάλουν τον σταυρό από το σήμα της ομάδας για να “προκαλούν” τους μουσουλμάνους εμίρηδες που επένδυσαν στην ομάδα.
“Αν ο στόχος είναι να μεταδώσουν την μισαλλοδοξία, τότε η τράπεζα της Μέσης Ανατολής πέτυχε το στόχο της, αφού άλλαξε το λογότυπο της ιστορικής ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης για τις ανάγκες της πιστωτικής κάρτας που έβγαλαν” μετέδωσε το αμερικανικό δίκτυο FOX.
“Η ισπανική ομάδα ομάδα παρουσίασε το… προσαρμοσμένο λογότυπό της που θα φιγουράρει στις κάρτες της Εθνικής τράπεζας του Αμπού Ντάμπια” σημείωσε η εφημερίδα The Algemeiner.
Το νέο λογότυπο είναι όπως το παλιό χωρίς… σταυρό.
Όπως σημειώνουν τα διεθνή μέσα η πλουσιότερη ομάδα του κόσμου, που ι αξία της ξεπερνά τα 3,5 δισ. δολάρια, συμφώνησε να βγει ο σταυρός για να αποφύγει την “προσβολή των μουσουλμανικών ευαισθησιών” καθώς η ομάδα υπέγραψε τριετή στρατηγική συμμαχία με την “μουσουλμανική” τράπεζα.























































