ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αιγυπτιακό δικαστήριο καταδίκασε την Κυριακή τον αναπληρωτή ηγέτη της εκτός νόμου Μουσουλμανικής Αδελφότητας και άλλα 25 άτομα σε τρία χρόνια φυλάκιση με την κατηγορία της προσβολής του δικαστηρίου μια ημέρα μετά την απόφαση να μην προσαχθεί σε δίκη ο πρώην πρόεδρος Χόσνι Μουμπάρακ με την κατηγορία της αυτουργίας στη δολοφονία διαδηλωτών.
Μεταξύ των σημαντικών προσωπικοτήτων της Μουσουλμανικής Αδελφότητας που καταδικάστηκαν είναι ο Ρασάντ αλ- Μπαγιουμί αναπληρωτής καθοδηγητής της Αδελφότητας, ο πρώην πρόεδρος του κοινοβουλίου Σαάντ αλ-Κατατνί και τρεις πρώην βουλευτές της Μουσουλμανικής Αδελφότητας
Ο καθοδηγητής της Αδελφότητας, Μοχάμεντ Μπαντί είναι ήδη ανάμεσα στα εκατοντάδες μέλη της μουσουλμανικής οργάνωσης που έχουν καταδικαστεί εις θάνατο μέσω μαζικών δικών οι οποίες επικρίθηκαν από τις δυτικές κυβερνήσεις και τις οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Η ασυνήθιστα βαριά ποινή επιβλήθηκε λίγες ώρες αφότου άλλο αιγυπτιακό δικαστήριο απέσυρε τις κατηγορίες εναντίον του Χόσνι Μουμπάρακ για τη δολοφονία των διαδηλωτών στην πλατεία Ταχρίρ κατά τη διάρκεια της λαϊκής εξέγερσης που τερμάτισε την κυριαρχία των 30 ετών του πρώην προέδρου και δημιούργησε ελπίδες για μια νέα πολιτική εποχή στην Αίγυπτο.























































