ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ανάλυση Jerusalem Post: Αιγυπτιακός στρατός στη Σομαλία - Ανατροπή ισορροπίας δυνάμεων στο Κέρας της Αφρικής
Ο Κατζ εξαπέλυσε επίθεση κατά του Ερντογάν και δεσμεύτηκε για την εξόντωση του Αλ-Χάγια της Χαμάς
Το Ισραήλ αποκαλύπτει τα μυστικά όπλα που βοήθησαν την Αεροπορία να κυριαρχήσει στους ουρανούς του Ιράν
Associated Press: Ο Τραμπ και ο Ρούμπιο εξετάζουν την αποπομπή της Αμερικανίδας πρέσβειρας στην Ελλάδα μετά από πληθώρα αναφορών για
Τι προσφέρουν οι ΗΠΑ στη Ρωσία έναντι μερικής ανακωχής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επιδείνωση των καιρικών συνθηκών αναμένεται την Τρίτη (13/10/2026) και την Τετάρτη (14/10/2026), με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές -κυρίως θαλάσσιες και παραθαλάσσιες- όπου υπάρχει πιθανότητα να συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις.
Ταυτόχρονα, προβλέπεται η επικράτηση τοπικά πολύ θυελλωδών βορειοανατολικών ανέμων στο βόρειο Αιγαίο από το βράδυ της Τρίτης (13/10/2026).
Ειδικότερα, κατά τόπους έντονα φαινόμενα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν:
Στα νησιά του Ιονίου (Λευκάδα, Κεφαλλονιά, Ζάκυνθος), στη δυτική Στερεά και στη δυτική Πελοπόννησο από τις πρωινές ώρες έως αργά το απόγευμα.
Στη Χαλκιδική από το μεσημέρι έως αργά τη νύχτα.
Στις Σποράδες, την ανατολική Θεσσαλία (νομός Μαγνησίας) και την Εύβοια από τις απογευματινές ώρες, με τα φαινόμενα στις συγκεκριμένες περιοχές να διακρίνονται για την ένταση και τη διάρκειά τους.
Πρόσκαιρα στη βορειοανατολική Πελοπόννησο και την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) από αργά το απόγευμα έως αργά τη νύχτα.
Στα Δωδεκάνησα από αργά τη νύχτα.
Στην Κρήτη (κυρίως στους νομούς Χανίων και Ρεθύμνου) από τις βραδινές ώρες.
Στις Σποράδες, την ανατολική Θεσσαλία (νομός Μαγνησίας) και την Εύβοια έως αργά το απόγευμα, όπου τα φαινόμενα θα διατηρήσουν την ένταση και τη διάρκειά τους.
Στα Δωδεκάνησα έως το απόγευμα.
Στη δυτική Κρήτη (κυρίως στους νομούς Χανίων και Ρεθύμνου) έως αργά τη νύχτα.
Παράλληλα, τοπικά πολύ θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι εντάσεως 8 με 9 μποφόρ θα πνέουν αρχικά στο βόρειο Αιγαίο και σταδιακά στο κεντρικό, από το βράδυ της Τρίτης έως αργά το απόγευμα της Τετάρτης.






















































