ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Λίβανος, Σάτζα Χαμίντ Αλ Ντουλαΐμι, Τζιχαντιστές,


















































Τι κρύβεται πίσω από τη σύναψη συμφωνίας μεταξύ Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν; - Οι επιπτώσεις για την Ελλάδα και
Ο Ερντογάν μπλόκαρε τις κουρδικές δυνάμεις από την είσοδο στον πόλεμο στο Ιράν
Όσο ο Κυριάκος κάνει διακοπές ο Ερντογάν «κύκλωσε» Καστελλόριζο και «κατέλαβε» Β/Α Αιγαίο με δήθεν «θαλάσσια πάρκα»
Το Ισραήλ ως «ερωμένη» της Μέσης Ανατολής: Επιθυμητό κεκλεισμένων των θυρών, αποδιωγμένο στο προσκήνιο
Το ΥΠΕΞ της Ελλάδας λέει ότι η Τουρκία έκανε δύο τρύπες στο νερό με τα δήθεν «θαλλάσια πάρκα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο στρατός του Λιβάνου συνέλαβε τη σύζυγο του ηγέτη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι. Η γυναίκα πιάστηκε στα σύνορα Λιβάνου – Συρίας, όταν προσπάθησε να τα περάσει με πλαστό διαβατήριο.
Σύμφωνα με το Αl Αrabiya η γυναίκα κρατείται μαζί με έναν από τους γιους του “χαλίφη” των τζιχαντιστών και είναι η δεύτερη σύζυγος του Μπαγκντάντι. Το Al Arabiya αναφέρει ότι η γυναίκα κατάγεται από τη Συρία.
Η γυναίκα συνελήφθη στο συνοριακό πέρασμα κοντά στην πόλη Αρσάλ πριν από δέκα ημέρες. Οι υπηρεσίες πληροφοριών του στρατού του Λιβάνου τη συνέλαβαν μετά από συνεργασία που είχαν με δυτικές υπηρεσίες.
Ανώτερος αξιωματούχος του Λιβάνου είπε ότι η σύζυγος ταξίδευε με μια από τις κόρες του Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, πράγμα που δεν συμφωνεί με την πληροφορία που μεταδίδεται από το πρωί ότι είχε μαζί της γιο του “χαλίφη”.
Μετά τη σύλληψή της η γυναίκα οδηγήθηκε στο Υπουργείο Άμυνας του Λιβάνου για ανάκριση.
Νωρίτερα εφέτος είχαν δει το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες του Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι με τις συζύγους του.
Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν η εικονιζόμενη σύζυγος, Σάτζα Χαμίντ Αλ Ντουλαΐμι (Saja Hamid al Dulaimi), είναι η σύζυγος του “χαλίφη” που συνελήφθη ούτε γνωρίζει κανείς να πει με σιγουριά πόσες συζύγους έχει πάρει ο Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι.























































