ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Toyota θα ανακαλέσει 190.000 οχήματα στην Ιαπωνία και την Κίνα για να αντικαταστήσει εν δυνάμει ελαττωματικούς αερόσακους της Takata για το κάθισμα του συνοδηγού.
Η ανάκληση κρίθηκε απαραίτητη έπειτα από την ξαφνική ενεργοποίηση, τον περασμένο μήνα, αερόσακου της Takata σε ένα αυτοκίνητο Will Cypha της Toyota, μοντέλο του 2003, ανακοίνωσε το υπουργείο Μεταφορών της Ιαπωνίας.
Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία θα ανακαλέσει 185.000 οχήματα από 19 μοντέλα, περιλαμβανομένων των Corolla και Alphard, στην Ιαπωνία κι άλλα 5.000 στην Κίνα.
Όπως ανακοίνωσε η Τoyota, το μέτρο έχει προληπτικό χαρακτήρα και η αιτία του προβλήματος δεν είναι ακόμη γνωστή. Η εταιρεία δεν έχει ενημερωθεί για θανάτους ή τραυματισμούς που συνδέονται με το πρόβλημα στους αερόσακους, όπως είπε η ίδια.
Περισσότερα από 16 εκατομμύρια οχήματα έχουν ανακληθεί από το 2008 σε όλο τον κόσμο εξαιτίας των αερόσακων της Takata, οι οποίοι ενδέχεται να εκραγούν με υπερβολική δύναμη και να διασκορπίσουν μεταλλικά θραύσματα στο αυτοκίνητο.























































