ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλ Κάιντα, Βρετανία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Νέα Υόρκη, Πακιστάν, Τρομοκρατία, Φλόριντα,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Σάββατο, στρατιώτες του πακιστανικού στρατού σκότωσαν ένα στέλεχος της Αλ Κάιντα που ανήκε στη λίστα με τους πιο καταζητούμενους του FBI, στην περιοχή του Νότιου Ουαζιριστάν.
Οι μυστικές υπηρεσίες του Πακιστάν ανέφεραν ότι ο Αντναν ελ Σουκριτσουμά (Adnan G. el-Shukrijumah) ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τις εξωτερικές επιχειρήσεις της Αλ Κάιντα, σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης των μυστικών υπηρεσιών στο Σιν Ουαρσάκ (Shin Warsak).
Ο 39χρονος, Σαουδάραβας που μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη και σπούδασε στη Φλόριντα είχε κατηγορηθεί από αμερικανικό δικαστήριο το 2010 για τον ρόλο του στις τρομοκρατικές επιχειρήσεις ενάντια σε στόχους όπως οι ΗΠΑ και η Βρετανία.
Το FBI προσέφερε 5 εκατομμύρια δολάρια για πληροφορίες που θα οδηγούσαν στη σύλληψή του.
Κατηγορήθηκε για βομβαρδισμό τριών γραμμών του μετρό στη Νέα Υόρκη το 2009 και για έκρηξη σε εμπορικό κατάστημα στο Μάντσεστερ, στο Ηνωμένο Βασίλειο.
«Ο Αντνάν Σουκριτσουμά είναι νεκρός», είπε ένας ανώτερος αξιωματικός στο τηλέφωνο διατηρώντας την ανωνυμία του καθώς δεν του επιτρέπεται να μιλάει σε δημοσιογράφους.
Πέρα από τον Αντνάν σκοτώθηκαν και οι 5 βοηθοί του, καθώς και ένας Πακιστανός στρατιώτης από την ανταλλαγή πυρών που ξεκίνησε την Παρασκευή και συνεχίστηκε μέχρι το Σάββατο. Ένας ακόμα στρατιώτης τραυματίστηκε σοβαρά.























































