ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εκατοντάδες χιλιάδες Φιλιπινέζοι άρχισαν να επιστρέφουν στις εστίες τους καθώς ο τυφώνας Χαγκοπίτ που σάρωσε το κεντρικό τμήμα της χώρας κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου εξασθένισε.
Τουλάχιστον 4 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας του Χαγκοπίτ, ενώ πάνω από 1 εκατομμύριο άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να αναζητήσουν καταφύγιο σε σχολεία, εκκλησίες και δημόσια κτίρια. Εκατοντάδες σπίτια στο κεντρικό τμήμα της χώρας ισοπεδώθηκαν.
«Είμαστε ευτυχείς που έχουμε μάθει το μάθημά μας από τις εμπειρίες του παρελθόντος. Αυτό αποτελεί καλό σημάδι», δήλωσε ο Γκέντολιν Πανγκ, γενικός γραμματέας του Ερυθρού Σταυρού των Φιλιππίνων.
Η Ντίλια Μονλεόν, δήμαρχος της πόλης Τζιπάπαντ, που βρίσκεται στην ανατολική Σαμάρ, δήλωσε ότι η αυξημένη στάθμη των υδάτων εξαιτίας των πλημμύρων, δεν επιτρέπει στους κατοίκους να επιστρέψουν στις εστίες τους. «Το πρόβλημά μας είναι το ηλεκτρικό ρεύμα και τα τρόφιμα καθώς υπάρχει απαγορευτικό για τα πλοία», δήλωσε.
Ο Χαγκοπίτ κινείται δυτικά με ταχύτητα 10 χιλιομέτρων την ώρα και κατευθύνεται προς την επαρχία Μιντόρο με ανέμους που πνέουν έως 120 χιλιόμετρα την ώρα και ριπές που φτάνουν τα 150 χλμ.























































