ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Παιδιά, Παιδιά Στρατιώτες, Παιδομάζωμα, Τζιχαντιστές, Φωτογραφίες,


















































Η Αλβανία αποτελεί τη νεότερη απειλή ναρκοκράτους παγκοσμίως
Ο νέος νόμος του Πούτιν: Η Ρωσία εκχωρεί στον εαυτό της το δικαίωμα εισβολής σε οποιαδήποτε χώρα
Επιστρέφει το Ισραήλ σε πολεμικές επιχειρήσεις στη Γάζα;
Δημοσκόπηση: Σημαντικό προβάδισμα Ρούμπιο έναντι Αντιπροέδρου Βανς για το 2028
Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός θέλει «εκκλησιαστικά» την Αφρική και την Ουκρανία - Πώς το «ξανθό γένος» προσπαθεί να καταστρέψει το Πατριαρχείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Είναι γνωστό ότι το Ισλαμικό Κράτος κάνει παιδομαζώματα. Τα νεαρά αγόρια κλείνονται σε στρατώνες και εκπαιδεύονται ως οι αυριανοί τζιχαντιστές.
Υπάρχουν περιπτώσεις που οι ίδιοι οι γονείς δίνουν τα παιδιά τους στο Ισλαμικό Κράτος. Συνήθως αυτό αφορά ξένους τζιχαντιστές. Οι ντόπιοι όμως πληθυσμοί τρέμουν μήπως τα αγόρια τους, εκεί που ξεκινάνε για το σχολείο, πέσουν σε κάποιο μπλόκο και τα παιδιά βρεθούν σε στρατόπεδα εκπαίδευσης.
Το Ισλαμικό Κράτος “διαψεύδει” ότι τα παιδιά στέλνονται στα πεδία των μαχών. Ισχυρίζεται ότι απλά τα παιδιά εκπαιδεύονται από μικρά στα όπλα, όπως συνέβαινε στην αρχαία Σπάρτη.
Όμως, οι καταγεγραμμένες και αποδεδειγμένες περιπτώσεις νεαρών εφήβων που έχουν σκοτωθεί σε μάχες ή έχουν γίνει βομβιστές αυτοκτονίας διαψεύδουν το Ισλαμικό Κράτος και αποδεικνύουν ότι παιδιά στρατιώτες πολεμάνε στα πεδία των μαχών και χάνουν τις ζωές τους όπως και οι άλλοι τζιχαντιστές.























































