ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ
Ηγουμενίτσα: Ο 27χρονος πρώην σύντροφος δολοφόνησε την 25χρονη και αυτοτραυματίστηκε 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Φρανκ και Λουί, η γάτα με τα δύο πρόσωπα, πέθανε από καρκίνο την Πέμπτη στο Πανεπιστήμιο του Γκράφτον. Η γάτα με τα δύο πρόσωπα κρατούσε το ρεκόρ γκίνες ως η μακροβιότερη γάτα με αυτή τη γενετική ανωμαλία.
Η διπρόσωπη γάτα ήταν δεκαπέντε ετών όταν πέθανε την Πέμπτη. Συνήθως όταν γεννιούνται γατάκια με αυτή τη γενετική διαταραχή δεν επιβιώνουν.
Η κάτοχος της διπρόσωπης γάτας, η Μάρθα Στίβενς, την “υιοθέτησε” όταν ήταν νεογέννητο γατάκι, το 1999 και αφού η μητέρα του το είχε απορρίψει.
Αν και όλοι νόμιζαν ότι το μικρό γατί δεν θα επιβίωνε, η Μάρθα αποφάσισε ότι άξιζε τον κόπο να προσπαθήσει να σώσει το διπρόσωπο αιλουροειδές.
Και πράγματι, ο Φρανκ και Λουί (η διπρόσωπη γάτα ήταν… γάτος), κατάφερε να ζήσει για δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια και να μπει στο ρεκόρ γκίνες.























































