Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πέθανε η μακροβιότερη γάτα με δύο πρόσωπα

Πέθανε η μακροβιότερη γάτα με δύο πρόσωπα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Φρανκ και Λουί, η γάτα με τα δύο πρόσωπα, πέθανε από καρκίνο την Πέμπτη στο Πανεπιστήμιο του Γκράφτον. Η γάτα με τα δύο πρόσωπα κρατούσε το ρεκόρ γκίνες ως η μακροβιότερη γάτα με αυτή τη γενετική ανωμαλία.

Η διπρόσωπη γάτα ήταν δεκαπέντε ετών όταν πέθανε την Πέμπτη. Συνήθως όταν γεννιούνται γατάκια με αυτή τη γενετική διαταραχή δεν επιβιώνουν.

Η κάτοχος της διπρόσωπης γάτας, η Μάρθα Στίβενς, την “υιοθέτησε” όταν ήταν νεογέννητο γατάκι, το 1999 και αφού η μητέρα του το είχε απορρίψει.

Αν και όλοι νόμιζαν ότι το μικρό γατί δεν θα επιβίωνε, η Μάρθα αποφάσισε ότι άξιζε τον κόπο να προσπαθήσει να σώσει το διπρόσωπο αιλουροειδές.

Και πράγματι, ο Φρανκ και Λουί (η διπρόσωπη γάτα ήταν… γάτος), κατάφερε να ζήσει για δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια και να μπει στο ρεκόρ γκίνες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» – Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Οι Αμερικανοί ανέπτυξαν ειδική δύναμη κρούσης ντρόουν LUCAS στη Μέση Ανατολή

Συνάντηση Πούτιν-Γουίτκοφ: Χωρίς συμφωνία, αλλά χαρακτηρίστηκε «χρήσιμη και εποικοδομητική» από το Κρεμλίνο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr