ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Μητσοτάκη! «Είπε ψέματα» - «Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης δεν δικαιολογείται να υπερβαίνει τα 1,4
Δημογραφικό: Αν η Ελλάδα χρειάζεται «μετανάστες», να «πάρει» Έλληνες/Ρωμιούς της Συρίας αντί για μουσουλμάνους
Η «Ηθική» ως εναλλακτικό μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία
Η ΕΛ.Α.Σ. στρίμωξε τον Μητσοτάκη: Έχεις σκοπό να βάλεις πλαφόν στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων; Ή θα την πληρώσει πάλι ο 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας 22χρονος Ισραηλινός μαχαιρώθηκε την Τρίτη το πρωί στην περιοχή Κράουν Χέιτς του Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, έξω από το κτίριο 770 Χαμπάντ – Λούμπαβιτς (Chabad-Lubavitch) που είναι το κέντρο του χασιδικού ιουδαϊσμού.
Η κατάσταση του άνδρα κρίνεται σταθερή, αλλά σοβαρή. Το εβραϊκό όνομα του 22χρονου είναι Λεβί Μπεν Ραϊζέλ (Levy ben Raizel).
Η αστυνομία κατέφθασε στο σημείο και πυροβόλησε τον δράστη, ο οποίος είναι Αφροαμερικανός.
Ο Γιακόβ Χάγκουελ, επικεφαλής του τμήματος καταπολέμησης του Αντισημιτισμού στο WZO, σε δηλώσεις του στο ισραηλινό σάιτ Arutz Sheva, είπε ότι οι Εβραίοι αποτελούν εύκολη λεία στο υποκινούμενο μίσος που διαδίδεται ανά τον κόσμο σε κάθε εποχή και αφού συνέδεσε το γεγονός που με τον αναδυόμενο αντισημιτισμό σε Γαλλία, Βέλγιο, Ευρώπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες, πρόσθεσε: “Οι Αρχές των ΗΠΑ πρέπει να ξυπνήσουν και να αρχίσουν να αντιμετωπίζουν τον αντισημιτισμό σοβαρά”.























































