ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αφού οδήγησε την Ουκρανία στα χέρια των νεοναζί η Μέρκελ τώρα “προσπαθεί”…. να αποτρέψει τον πόλεμο – Τηλεφωνική επικοινωνία με Πούτιν

Αφού οδήγησε την Ουκρανία στα χέρια των νεοναζί η Μέρκελ  τώρα “προσπαθεί”…. να αποτρέψει τον πόλεμο – Τηλεφωνική επικοινωνία με Πούτιν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε μία προσπάθεια να διασώσει και να διατηρήσει τα πράγματα όπως είναι τώρα, μετά την αποπομπή του Προέδρου της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς από τους νεοναζί, και να περιορίσει τη Ρωσία τόσο γεωπολιτικά όσο και οικονομικά από την Ουκρανία, η Άνγκελα Μέρκελ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βλαντιμίρ Πούτιν το απόγευμα.

Η Μέρκελ, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της καγκελαρίας, εξέφρασε τους φόβους της για την αποσταθεροποίηση της Ουκρανίας ζητώντας να αποφευχθούν όλα τα βήματα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν την κλιμάκωση της κατάστασης.

Ειδικά για τις εξελίξεις στην Κριμαία η κυρία Μέρκελ ζήτησε αυτοσυγκράτηση ενώ πρόσθεσε ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήθουν όλες οι προσφερόμενες λύσεις από τους διεθνείς οργανισμούς για την αντιμετώπιση του οικονομικού προβλήματος της Ουκρανίας.

Οι δύο πλευρές, καταλήγει η ανακοίνωση της καγκελαρίας, συμφώνησαν να βρίσκονται σε στενή επαφή για τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ουκρανία: Τουλάχιστον δύο νεκροί και 15 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στη Ζαπορίζια

Αλέξης Τσίπρας στην Κίμπερλι: Όχι F-35 κι άλλοι αμερικανικοί εξοπλισμοί στην Τουρκία – Οι σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ πρέπει να βασίζονται στο αμοιβαίο όφελος

Πούτιν: Θα αντιμετωπίσουμε τις τρομοκρατικές επιθέσεις κατά του εδάφους και των υποδομών μας

Ζελένσκι: Η Ουκρανία έπληξε με πυραύλους ρωσικό εργοστάσιο αμυντικής βιομηχανίας (βίντεο)

Πούτιν: Έτοιμη για ειρηνευτικές συνομιλίες η Ρωσία, αλλά υπό τους όρους της – «Η Δύση προετοιμάζεται για πόλεμο εναντίον μας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr