ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Παπακώστας, ΕΑΒ (Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία), Ισραήλ, Παναγιώτης Μανούσος,


















































Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
Η Ελλάδα, οι Καρδούχοι-Κούρδοι και ο τουρκικός αναθεωρητισμός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι προοπτικές για μελλοντική διμερή επιχειρηματική συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ στον τομέα αεροπορικής βιομηχανίας, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχαν την Πέμπτη, η διοίκηση της ΕΑΒ και αξιωματούχοι του υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ.
Στη συνάντηση έγινε στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ), συμμετείχαν από ελληνικής πλευράς ο πρόεδρος της ΕΑΒ, Παναγιώτης Μανούσος και ο διευθύνων σύμβουλος, Δημήτρης Παπακώστας.
Επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν ο διευθυντής της SIBAT, ταξίαρχος Mishel Ben Baruk, ενώ την αντιπροσωπεία συνόδευσαν ο ακόλουθος Άμυνας της πρεσβείας του Ισραήλ στην Ελλάδα και επιτελής της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.























































