Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιους κατηγορούν οι Ισραηλινοί για την επίθεση στην Πρεσβεία στην Αθήνα

Ποιους κατηγορούν οι Ισραηλινοί για την επίθεση στην Πρεσβεία στην Αθήνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το Ισραήλ θεωρεί υπεύθυνη για την επίθεση στην Πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα την Παλαιστινιακή Αρχή και τις φιλοπαλαιστινιακές οργανώσεις παγκοσμίως, αναφέρει η εφημερίδα Jerusalem Post, οι οποίες συνεχώς υποκινούν αντι-ισραηλινά συναισθήματα.

“Η διεθνής κοινότητα πρέπει να καταδικάσει τη συνεχιζόμενη υποκίνηση που οδηγεί σε αυτά τα αποτελέσματα”, είπε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ Εμμανουήλ Ναχσόν (Emmanuel Nachshon).

Ο Ναχσόν εξέφρασε την εκτίμησή του στις ελληνικής Αρχές για τη στενή συνεργασία τους στη διερεύνηση του συμβάντος όπως και την ελπίδα ότι οι δράστες σύντομα θα συλληφθούν.

Άγνωστοι τρομοκράτες επιτέθηκαν στην Ισραηλινή Πρεσβεία στην Αθήνα τα ξημερώματα της Παρασκευής με καλάσνικοφ.

Τέσσερα άτομα πάνω σε δύο μοτοσυκλέτες άνοιξαν πυρ στο κτίριο της πρεσβείας ρίχνοντας συνολικά 54 σφαίρες. Αναλυτικό ρεπορτάζ εδώ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Επικεφαλής Βόρειας Διοίκησης IDF: 750 μέλη της Χεζμπολάχ νεκρά στις νέες συγκρούσεις

Ο ΥΠΕΞ της Αιγύπτου επισκέφθηκε τον Λίβανο και προειδοποίησε για ανεπίστρεπτο «χάος»

Πούτιν: Οι συνέπειες ενός πολέμου στο Ιράν μπορεί να είναι εξίσου σοβαρές με εκείνες της πανδημίας COVID

Ο Νετανιάχου χαιρέτισε την εξόντωση του αρχηγού του Ναυτικού των Φρουρών της Επανάστασης: «Επλήγη ο ενορχηστρωτής του αποκλεισμού στο Ορμούζ» – Συνεχίζουμε τα πλήγματα κατά του Ιράν «με πλήρη ισχύ»

Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF): Θα συνεχιστούν οι στοχευμένες εξοντώσεις Ιρανών αξιωματούχων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr