ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Παπαμιμίκος, Εκλογές, Εφημερίδα Αγορά, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Σταύρος Δήμας,


















































Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Αλί Χαμενεΐ δεν ήθελε τον Μοτζτάμπα για διάδοχό του
Ο αναλυτής Γιόνι Μπεν Μεναχέμ αποκαλύπτει τη στρατηγική για την κατάρρευση του ιρανικού καθεστώτος
Έξαλλος με τους «συμμάχους» ο Τραμπ: Ούτε χρειαζόμαστε, ούτε θέλουμε τη βοήθεια του ΝΑΤΟ
Το «USS Tripoli» σπεύδει προς τη Μέση Ανατολή
Ο Λίβανος στρέφεται κατά της Χεζμπολάχ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Χωρίζουν τα «συνεταιράκια» αν οδηγεί η χώρα σε πρόωρες κάλπες. Όπως δήλωσε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, «Αν πάμε σε εκλογές, τελειώνει η συμφωνία με το ΠΑΣΟΚ».
Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Αγορά, ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας τονίζει ότι «Η προγραμματική συμφωνία που έχουμε με το ΠΑΣΟΚ ταυτιζόταν με την ολοκλήρωση της κυβερνητικής τετραετίας. Προφανώς, αν πάμε σε πρόωρες εκλογές, ολοκληρώνεται αυτόματα. Μπορεί να συνεργαζόμαστε εδώ και 2,5 χρόνια, ωστόσο δεν ταυτιζόμαστε».
Ο κ. Παπαμιμίκος , ωστόσο εμφανίζεται αισιόδοξος για την εκλογή του κ. Σταύρου Δήμα ως Προέδρου της Δημοκρατίας και κατά συνέπεια θεωρεί ότι δεν θα υπάρξουν πρόωρες εκλογές, αλλά τονίζει πως η Ν.Δ. είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο.
Ακόμη δικαιολογεί την απόφαση για επίσπευση της προεδρικής εκλογής, με το σκεπτικό ότι η τρόικα σκλήρυνε τη στάση της εξαιτίας της πολιτικής αβεβαιότητας που προκαλούσε η αντιπολίτευση.
























































