ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πιστωτικά αρνητικό γεγονός (credit negative), χαρακτηρίζει τις πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα , ο οίκος αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας Moody’s.
Ο οίκος , εκτιμά ότι οι πρόωρες εκλογές θα θέσουν σε κίνδυνο τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα για την επόμενη μέρα, μετά την ολοκλήρωση του μνημονίου.
Ακόμη σε έκθεση του σημειώνει , ότι οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα περιορίζουν την επενδυτική εμπιστοσύνη και αυξάνουν τα ρίσκα ρευστότητας και χρηματοδότησης για τη χώρα.
Αναφορικά με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οίκος εκτιμά ότι είναι δύσκολη υπόθεση να βρεθούν 25 επιπλέον βουλευτών από τους ανεξάρτητους, τους ΑΝΕΛ και τη ΔΗΜΑΡ .























































