ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πέτρος Φιλιππίδης: Καταδίκη της γυναίκας που τον κατήγγειλε για βιασμό - «Σιγά σιγά εμφανίζεται η αλήθεια»
Ιερά Μονή Σινά: Ποια «συμφωνία» διαλαλεί ο Πρωθυπουργός;
Η Ουζάι Μπουλούτ μιλά στην Κηφισιά με θέμα: Τουρκοποίηση και εξισλαμισμός του Πόντου μετά τη γενοκτονία
Ασυνθηκολόγητη η Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.) απέναντι στους Τούρκους πειρατές - Κατήγγειλε για άλλη μια φορά τον διασπορέα ψευδών ειδήσεων, Άδωνι
Η Σαουδική Αραβία προσφέρει 1 δισ. δολάρια στους Χούτι για «εκεχειρία» 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την Κυριακή στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια της ΕΣΗΕΑ παραβρέθηκε και ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μάρα Ζαχαρέα.
Μετά την ολοκλήρωση της, ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος φεύγοντας με τη Μάρα Ζαχαρέα από το κτίριο της Ένωσης Συντακτών, ήρθε αντιμέτωπος στην είσοδο με ομάδα που αποδοκίμαζε τους πολιτικούς που συμμετείχαν στην εκδήλωση.
Ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος έκανε μια κίνηση, σαν να τους φωνάζει και αυτός “ου”, ή τουλάχιστον έτσι το είδαν οι διαμαρτυρόμενοι, που είχε ως αποτέλεσμα τα πνεύματα να ανάψουν. Οι βρισιές άρχισαν να πέφτουν πάνω του βροχή, όπως και οι απειλητικές κουβέντες.
Εκείνος επιτάχυνε το βήμα του, ώστε να φτάσει στο αυτοκίνητο του που ήταν παρκαρισμένο (παράνομα) επί της οδού Ακαδημίας. Μάλιστα, από τη βιασύνη του, άφησε πίσω τη Μάρα Ζαχαρέα, η οποία με τα τα τακούνια δεν μπορούσε να προλάβει τον βηματισμό του συζύγου της.
Δείτε το βίντεο:
























































