ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βέλγιο, Γενική Απεργία,


















































Στη δημοσιότητα η πλατφόρμα οικονομικής ενίσχυσης της ΕΛ.Α.Σ. - Η ΕΛ.Α.Σ. κάνει τη διαφάνεια πράξη
Νεαρός από τη Γάζα υπόσχεται νέα σφαγή Ισραηλινών σαν της 7ης Οκτωβρίου
Ελευθεροτεκτονισμός: Η Μεγάλη Ανατολή της Γαλλίας με Ιρανούς που αντιστέκονται στο αιματοβαμμένο καθεστώς των μουλάδων
ΠΑΣΟΚ: O Πλεύρης γνώριζε από το 2012 τους γιατρούς του Κολωνακίου - Τι απαντά ο υπουργός
Πέθανε σε ηλικία 103 ετών η Μαργαρίτα Παπανδρέου - Την Κυριακή η πολιτική κηδεία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παρέλυσε την Δευτέρα το Βέλγιο εξαιτίας της γενικής απεργίας που πραγματοποιήθηκε κατά των μέτρων λιτότητας της κυβέρνησης του Σαρλ Μισέλ.
Τα συνδικάτα χαρακτήρισαν την κινητοποίηση «ιστορική» και οι ηγέτες τους τόσο οι συντηρητικοί όσο και οι σοσιαλιστές συμφώνησαν ότι «Δεν υπήρξε ποτέ μία τόσο ευρεία απεργιακή κινητοποίηση, από το βορρά στον νότο και από την ανατολή στη δύση», και προειδοποίησαν τον Ιανουάριο αν η κυβέρνηση και οι εργοδότες «δεν εγκαταλείψουν τη λογική τους, του αυτισμού».
Στις Βρυξέλλες, σημειώθηκαν συγκρούσεις μεταξύ της αστυνομίας και διαδηλωτών που πέταξαν εκατοντάδες αυγά εναντίον της έδρας του εθνικιστικού φλαμανδικού κόμματος N-VA, που συμμετέχει στο νέο κυβερνητικό συνασπισμό.























































