Ισλαμικό ΚράτοςΒόρεια ΜακεδονίαΑλβανίαΤουρκίαΚουρδιστάνΙσραήλΚύπροςΒαλκάνιαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Γρηγόρης Βαλλιανάτος
Δημοσιογράφος, Πρόεδρος Φιλελεύθερης Συμμαχίας

…δεν πάει το χέρι μου να ψηφίσω…

…δεν πάει το χέρι μου να ψηφίσω…

…δεν πάει το χέρι μου να ψηφίσω ΝΔ.

Και δεν πάει το χέρι μου γιατί δεν θα μπορώ να δω στα μάτια τους άνεργους που δεν ελπίζουν από μια πολιτική που δεν ξέρει να αφήσει την αγορά, εμάς όλους δηλαδή, να δουλέψουμε να φάει ψωμί ο κόσμος.

Γιατί δεν θα μπορώ να δω στα μάτια τα παιδιά που πηγαίνουν σε «ακατοίκητα» σχολεία και πανεπιστήμια, που «ανταγωνίζονται» στις δουλειές δικούς μας και κολλητούς.

Γιατί δεν θα μπορώ να δω στα μάτια τους ανάπηρους τους άρρωστους τους ηλικιωμένους τους φυλακισμένους τους άθεους τους οροθετικούς τους «Εθνικούς», τους αλλοεθνείς Έλληνες πολίτες τους εργαζόμενους στο σεξ τους χρήστες τους γκέι, τις λεσβίες, τους τρανς κι ό,τι άλλο θένε, τους πρόσφυγες τους μετανάστες τους Ρομά τους άστεγους και τα τζάνκια, τους ρεηβάδες και τους ψυχάκηδες, που με διάβασαν με άκουσαν, που φωνάξαμε γελάσαμε και δακρύσαμε μαζί απ το γυαλί, το δρόμο την οθόνη το κλαμπ το στρώμα, ή τίποτα απ αυτά. Γιατί δεν μπορώ να βλέπω στα μάτια μου τους φασίστες να αλωνίζουν.

…δεν πάει το χέρι μου να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ.

Και δεν πάει το χέρι μου γιατί δεν θα μπορώ να δω στα μάτια όλους αυτούς, αυτούς τους παραπάνω εννοώ, όλους όμως, για τους ίδιους ακριβώς λόγους ρε φίλε…

Αλλά και γιατί η ακραία φτώχεια που αναπόδραστα θα φέρει το παγκόσμια αποτυχημένο «οικονομικό πλάνο» του ΣΥΡΙΖΑ, θα γίνει η δικαιολογία της προδοσίας όλου του αξιακού συστήματος της αριστεράς όπως έγινε παντού αλλού για όοοοολες αυτές τις κατηγορίες, κι εννοώ τους αριστερούς που σέβονται ακόμη την ελευθερία, όχι τους άλλους.

Και λέω να μην το κόψω το χέρι μου.

 • «Ζώνη ασφαλείας» στη Βόρεια Μακεδονία εάν ακυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών
  Αρθρογράφος, Συγγραφέας
 • REQUIEM: Υβριδικός πόλεμος της Εκκλησίας της Ρωσίας κατά της Εκκλησίας της Ελλάδος
  Ανεξάρτητος Αρθρογράφος
 • «Μετά τη Συρία ακολουθούν Κύπρος και Αιγαίο» – Ο «Όρκος του Έθνους» έχει επόμενο στόχο την Ελλάδα
  Αρθρογράφος, Συγγραφέας
 • Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
  Follow @tribunegr