Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Στέφανος Μυτιληναίος
Αρθρογράφος, Συγγραφέας

Δεν είμαστε «ιθαγενείς» ανεμβολίαστοι να υποδεχόμαστε εμβολιασμένους φορείς του κορωνοϊού

Δεν είμαστε «ιθαγενείς» ανεμβολίαστοι να υποδεχόμαστε εμβολιασμένους φορείς του κορωνοϊού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εμβόλιο, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,

Το εμβόλιο προστατεύει τον εμβολιασμένο. Όχι τους γύρω του εάν δεν είναι εμβολιασμένοι. Οι ειδικοί λένε ότι ένας εμβολιασμένος εάν είναι φορέας μπορεί να διασπείρει τον κορωνοϊό. Που σημαίνει ότι ενώ ο ίδιος δεν θα αρρωστήσει, ούτε θα εμφανίσει συμπτώματα, συνεχίζει να αποτελεί κίνδυνο -ως φορέας- για την κοινότητα.

♦ «Οι άνθρωποι μπορούν να μολυνθούν ακόμη και αν εμβολιαστούν, αλλά πρόκειται για λοίμωξη χωρίς κλινικά συμπτώματα. Δεν θα νιώσουν άρρωστοι, ούτε θα εμφανίσουν συμπτώματα, αλλά θα μπορούν να τον μεταδώσουν», λέει ο Δρ Jason Kindrachuk, επικεφαλής του καναδικού ερευνητικού κέντρου για τις νεοεμφανιζόμενες λοιμώξεις.

♦ Οι άνθρωποι που έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού θα μπορούσαν να μεταδώσουν τον ιό σε άλλους, υποστηρίζει ο αναπληρωτής επικεφαλής των υγειονομικών υπηρεσιών της Αγγλίας, καθηγητής Τζόναθαν Βαν Ταμ, συμπληρώνοντας πως ακόμα και μετά το εμβόλιο θα πρέπει να τηρούν τα μέτρα προφύλαξης.

Με ποια λογική το πιστοποιητικό εμβολιασμού δίνει στον εμβολιασμένο ελευθερία μετακινήσεων;

Γιατί η ελληνική κυβέρνηση ζήτησε «ελεύθερη μετακίνηση» και τουρίστες με πιστοποιητικό εμβολιασμού;

Αφού ο εμβολιασμένος συνεχίζει να διασπείρει τον κορωνοϊό.

Θα έρθουν δηλαδή οι εμβολιασμένοι τουρίστες, οι ίδιοι ΔΕΝ θα αρρωστήσουν, θα περάσουν «ζάχαρη» και θα κολλήσουν τους ντόπιους που δεν θα έχουν εμβολιαστεί. «Brilliant»!!!!

Θα πεθάνουμε όλοι από εμβολιασμένους φορείς.

Πολύ έξυπνος όποιος το σκέφτηκε.

Αλήθεια, ποιος το σκέφτηκε;

Ακούστε πώς έχουν τα πράγματα:

α) Εάν εμβολιαστούμε όλοι οι Έλληνες -πράγμα αδύνατο γιατί δεν υπάρχει εμβόλιο για τους ανήλικούς, ούτε προλαβαίνουμε μέχρι τότε οι ενήλικες- αλλά λέμε υποθετικά, εάν εμβολιαστούμε όλοι οι Έλληνες, είτε μας έρθουν εμβολιασμένοι, είτε ανεμβολίαστοι, εμείς δεν θα αρρωστήσουμε.

β) Εάν όμως ΔΕΝ έχουμε εμβολιαστεί μέχρι το καλοκαίρι όλοι οι Έλληνες και το κριτήριο για την είσοδο ενός τουρίστα – αλλοδαπού στη χώρα μας είναι να έχει εμβολιαστεί, σε περίπτωση που αυτός είναι φορέας θα διασπείρει τον κορωνοϊό μεταξύ των ανεμβολίαστων ντόπιων δίχως ο ίδιος να παρουσιάσει συμπτώματα ή να αρρωστήσει.

Δίχως δηλαδή να τον πάρουμε είδηση ότι «σπέρνει» τον κορωνοϊό. Θα χαιρόμαστε -ως ιθαγενείς- ότι είναι ο «εμβολιασμένος». Ουάου. Καλό για αυτόν, όχι για τους ανεμβολίαστους ιθαγενείς.

Κάπως έτσι οι λευκοί εξόντωσαν τους ιθαγενείς στην Αμερική. Τους μετέδωσαν ασθένειες -άθελά τους- στις οποίες οι ντόπιοι δεν είχαν ανοσία:

«Με τα αποικιακά ευρωπαϊκά ρεύματα εξαπλώθηκαν επιδημίες στους ιθαγενείς πληθυσμούς, οι οποίοι δεν είχαν κανένα είδος ανοσίας. Συνηθισμένες ασθένειες, όπως η ιλαρά κι η ανεμοβλογιά, αλλά και πιο επικίνδυνες, όπως η ευλογιά, αποδεικνύονταν φονικές για τους ιθαγενείς. Ορισμένοι ιστορικοί υπολογίζουν πως μέχρι και το 80% κάποιων γηγενών πληθυσμών πέθανε από ασθένειες που ήρθαν από την Ευρώπη».

Αντικαταστήστε τους λευκούς αποίκους με εμβολιασμένους τουρίστες και τους Ινδιάνους με ανεμβολίαστους Έλληνες.

Για αυτό κύριοι η λογική τι λέει;

Θα εισέρχονται στη χώρα μόνο έχοντας κάνει προηγουμένως τεστ -που και πάλι δεν λέει και πολλά γιατί μπορεί μεταξύ τεστ και άφιξης να έχουν κολλήσει. Ακόμα και μέσα στο αεροπλάνο.

Για αυτό κι όταν προσγειώνονται στην Ελλάδα πρέπει να τους ξανακάνουμε τεστ.

Ένα τεστ για να μπουν στο αεροπλάνο κι ένα δεύτερο μόλις πατήσουν το πόδι τους στη χώρα.

Κι αφήστε τα πιστοποιητικά εμβολιασμού. Κι αφήστε τις εξυπνάδες «κοστίζουν» τα τεστ.

Σίγουρα κοστίζουν πολύ λιγότερα από την ολοκληρωτική καταστροφή της οικονομίας που βιώνουμε.

Επαναλαμβάνω: Το εμβόλιο προστατεύει μόνο τον εμβολιασμένο. Εάν ο εμβολιασμένος είναι φορέας εκείνος δεν θα αρρωστήσει, ούτε θα εμφανίσει συμπτώματα, αλλά θα το διασπείρει στους γύρω του.

Πώς «εκτινάχτηκε» ο κορωνοϊός; Θυμάστε;

Από τους ασυμπτωματικούς.

Λοιπόν, αντιμετωπίστε τους εμβολιασμένους σαν ασυμπτωματικούς. Το πιστοποιητικό εμβολιασμού δεν είναι ούτε εξοδόχαρτο, ούτε άδεια μετακίνησης. Για αυτό και οι Ευρωπαίοι απορρίπτουν, προφανώς θεωρούν ακατανόητη, την πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης για πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Η κυβέρνηση όμως φαίνεται να επιμένει ότι το εμβόλιο παρέχει μια κάποια προστασία και πέρα του εμβολιασμένου, αυτό καταλαβαίνω από τη δήλωση Γεραπετρίτη ότι, τα πιστοποιητικά εμβολιασμού θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους διευκόλυνσης μετακίνησης.

Και τονίζω: Ο εμβολιασμένος είναι ακίνδυνος μόνο ύστερα από τεστ που θα πιστοποιεί ότι είναι αρνητικός στον κορωνοϊό. Ένας εμβολιασμένος φορέας του κορωνοϊού είναι ωρολογιακή βόμβα, όπως και οι ασυμπτωματικοί, διότι εκείνος ΔΕΝ θα αρρωστήσει, δεν θα εμφανίσει συμπτώματα για να τον αντιληφθούμε, και θα κολλήσει όλους τους άλλους που αμέριμνος θα συναντήσει.

Κι εάν δεν το καταλαβαίνετε αυτό το τόσο απλό και τόσο λογικό, λυπάμαι.

Διότι εάν σήμερα βρισκόμαστε όλοι μας σε αυτή την ταλαιπωρία οφείλεται στη μη ευθυγράμμιση με την κοινή λογική τόσο από την ελληνική κυβέρνηση τόσο κι από το γερμανικό τσίρκο που παριστάνει την ηγέτιδα δύναμη της ΕΕ.

Για αυτό και κάνω μία και μοναδική έκκληση: Υπακοή στη λογική και στον Ορθό Λόγο για να βγούμε από αυτή την τρέλα.

Να γνωρίζετε ότι όποιος εναντιώνεται στον Ορθό Λόγο στο τέλος συνθλίβεται εξαιτίας της Ύβρεως του.

  • Μάτι-Τέμπη, «βδέλλες» και «ύαινες» – Ισοζύγιο της ντροπής
    Εκπαιδευτικός, E.E. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Αντιπρόεδρος
  • «Ρωσικός Κόσμος»: Μία «μεγαλοϊδεατική» χίμαιρα δια χειρός Ντούγκιν
    Ανεξάρτητος Αρθρογράφος
  • Ο «Ρωσικός Κόσμος» αποκρυφιστική δυϊστική (μανιχαϊστική) κοσμολογία, μια τεχνητή έννοια εθνικισμού και ιμπεριαλισμού
    Ανεξάρτητος Αρθρογράφος
  • Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
    Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
    Follow @tribunegr