Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Στέφανος Μυτιληναίος
Αρθρογράφος, Συγγραφέας

Καθαρές κουβέντες: Όποιος υιοθετεί την προπαγάνδα της Χαμάς είτε είναι χρήσιμος ηλίθιος, είτε πράκτορας των Τούρκων

Καθαρές κουβέντες: Όποιος υιοθετεί την προπαγάνδα της Χαμάς είτε είναι χρήσιμος ηλίθιος, είτε πράκτορας των Τούρκων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Ερντογάν αρχικά προσπάθησε να χαλάσει τις συμμαχίες της Ελλάδας με Ισραήλ και Αίγυπτο. Δεν τα κατάφερε. Κι έτσι έβαλε στόχο το Ισραήλ, τον αδύναμο (παρά την ισχύ του) κρίκο της Συμμαχίας της Ανατολικής Μεσογείου.

Το Ισραήλ, παρά την ισχύ του, είναι ο αδύναμος κρίκος της συμμαχίας εξαιτίας της μακρόχρονης αντιπαράθεσής του με τους Άραβες και η Ελλάδα είναι η ισχυρή συγκολλητική ουσία μεταξύ Ισραήλ και Αράβων. Χάρη στην Ελλάδα «συναντήθηκαν» Άραβες και Ισραηλινοί.

Ο Ερντογάν δίνει στην επίθεση χαρακτηριστικά «ιερού πολέμου», δηλαδή «τζιχάντ», για την «απελευθέρωση της Ιερουσαλήμ» από τους «τυράννους».

Και βεβαίως τη βρομοδουλειά αναλαμβάνει να κάνει η φιλοτουρκική ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς, η οποία είναι το παλαιστινιακό παρακλάδι της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.

Όπως στο παρελθόν έτσι και τώρα, η Χαμάς χρησιμοποιεί παιδιά για ανθρώπινες ασπίδες.

Το πολυώροφο κτίριο που χτυπήθηκε στη Γάζα δεν ήταν κατοικίες, όπως διαδίδει η τζιχαντιστική προπαγάνδα, ήταν αρχηγείο της Χαμάς.

Μέσα στο αρχηγείο της Χαμάς σκοτώθηκαν τα παιδιά. Τι γύρευαν τα παιδιά στο αρχηγείο της Χαμάς;

Ό,τι γυρεύουν και δίπλα στους εκτοξευτές ρουκετών, ή στις ταράτσες των κτιρίων που ζουν ηγέτες της Χαμάς. Τα παιδιά είναι οι ανθρώπινες ασπίδες.

Με φρίκη πάντα θα θυμάμαι την «ενθουσιώδη» είδηση που μετέδωσαν πριν επτά χρόνια οι τρομοκράτες της Χαμάς, μετά τη λήξη εκείνου του πολέμου με το Ισραήλ στη Γάζα, ότι, στις 29 ημέρες μαχών μπορεί να σκοτώθηκαν 432 παιδιά αλλά το ίδιο διάστημα γεννήθηκαν -μέσα στην εμπόλεμη Γάζα- 4.500. Τα παιδιά για τη Χαμάς είναι αριθμοί, είναι «αποδεκτές απώλειες».

Ήταν τόση η κατάχρηση παιδιών ως ανθρώπινες ασπίδες από τη Χαμάς το 2014, που μέχρι και το Ιράν αγανάκτησε. Ο Μοχσέν Ρεζαΐ, πρώην διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης, δημόσια την κάλεσε να προστατέψει τους αμάχους της:

«Θα ήθελα να πω στους Μουτζαχεντίν στην Παλαιστίνη ότι πρέπει να σκεφτούν έναν τρόπο να προστατεύονται οι πολίτες», είχε δηλώσει ο Ρεζαΐ στον τηλεοπτικό σταθμό Al Alam TV.

«Θα μπορούσαν να σκάψουν τούνελ (υπόγεια καταφύγια) και όταν ο πόλεμος ξεσπά, οι άνθρωποι να μπορούν να βρίσκουν καταφύγιο σε αυτά τα τούνελ. Όλοι οι άνθρωποι να πηγαίνουν κάτω από τη γη για προστασία».

Το Ισραήλ δέχεται επίθεση από τον Ερντογάν που αποσκοπεί ευθέως στη διάλυση της Συμμαχίας της Ανατολικής Μεσογείου και επίσης να χαλάσει τις πρόσφατες «Συμφωνίες του Αβραάμ» μεταξύ Ισραήλ και αραβικών μοναρχιών του Κόλπου.

Να θυμάστε: Ό,τι συμβαίνει σήμερα στο Ισραήλ θα το κάνει ο Ερντογάν αύριο στη Θράκη.

Τον Ερντογάν τον σταματάμε στη Λιβύη, για να μην χρειαστεί να το κάνουμε στο Αιγαίο και στο Ισραήλ για να μη χρειαστεί να το κάνουμε στη Θράκη.

Όποιος υιοθετεί την προπαγάνδα της Χαμάς είτε είναι χρήσιμος ηλίθιος, είτε πράκτορας των Τούρκων. Καθαρές κουβέντες.

Στη φωτογραφία, Ισραηλινοί κρύβονται πίσω από παρτέρια στο ξέσπασμα μίας ακόμα πυραυλικής επίθεσης της Χαμάς από τη Γάζα με στόχο το Ισραήλ.

  • «Ρωσικός Κόσμος»: Μία «μεγαλοϊδεατική» χίμαιρα δια χειρός Ντούγκιν
    Ανεξάρτητος Αρθρογράφος
  • Ο «Ρωσικός Κόσμος» αποκρυφιστική δυϊστική (μανιχαϊστική) κοσμολογία, μια τεχνητή έννοια εθνικισμού και ιμπεριαλισμού
    Ανεξάρτητος Αρθρογράφος
  • Πτυχία, όπως «χάντρες» σε «ιθαγενείς»
    Εκπαιδευτικός, E.E. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Αντιπρόεδρος
  • Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
    Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
    Follow @tribunegr