ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κατερίνα Καραβάτου,

















































Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Η Φραντσέσκα Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαρακτήρισε τη συμφωνία φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ισραήλ παραβίαση του διεθνούς δικαίου
Ανάλυση-Jerusalem Post: Η Τουρκία στο επίκεντρο της τριμερούς συνόδου Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου
Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία - Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό
Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία - Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Κατερίνα Καραβάτου μπορεί να μην έχει πρόβλημα με την ηλικία της, αλλά στο ληξιαρχείο υπάρχει άλλη ημερομηνία γέννησης από την πραγματική.
Η παρουσιάστρια εξήγησε στο You τι έχει γίνει.
«Γεννήθηκα 30/12 αλλά δεν με δήλωσαν κατευθείαν οι γονείς μου. Σκέφτηκαν μην πάρω άδικα τη χρονιά πάνω μου, τους βόλεψε που ήταν και Κυριακή και με δήλωσαν την 1η Ιανουαρίου, δυο μέρες μετά, δηλαδή! Οπότε, όπως καταλαβαίνεις, έχουμε τριήμερο εορταστικών εκδηλώσεων κάθε χρόνο στα γενέθλια μου!», και συνέχισε για το τι εύχεται για τα φετινά της γενέθλια.
«Εύχομαι να είμαι γερή και δυνατή, να είμαι δίπλα στο παιδί μου και να το μεγαλώνω όπως θέλω, να κάνω αυτά που αγαπώ με χαρά και ηρεμία. Και εύχομαι στον κόσμο τα αντίστοιχα: Υγεία, χαρά, ησυχία, ηρεμία και πολλά, πάρα πολλά χαμόγελα!».






















































