Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απίθανο! Μέχρι και η Βέφα κράζει τον Αντώνη Σαμαρά – Διαβάστε!

Απίθανο! Μέχρι και η Βέφα κράζει τον Αντώνη Σαμαρά – Διαβάστε!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Βέφα Αλεξιάδου,

Σφοδρή επίθεση στο πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, εξαπέλυσε η Βέφα Αλεξιάδου.

Η τηλεοπτική μαγείρισσα χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις για τον Αντώνη Σαμαρά.

«6/10/09, όταν παρέδωσε ο Κώστας Καραμανλής στον Αμερικάνο… Παρά την άθλια υπονόμευση του Κ. Καραμανλή από ΓΑΠ, παρά τους εκβιασμούς, τις κακίες, το μίσος και όλα τα βουνά απο μαλακίες made by ΓΑΠ, τις ρουφιανιές, τη λογοδοσία στους Αμερικανούς και την προετοιμασία της καρέκλας για την πάρτι του…., ο χονδρός έκατσε στο Μαξίμου να τον περιμένει για να του παραδώσει την Πρωθυπουργία.

Αυτό είναι πολιτικός πολιτισμός..!!!!. Σήμερα ο Α. Σαμαράς έφυγε σαν τον ποντικό χωρίς να υποδεχθεί τον αντίπαλο του και να δείξει λίγη σοβαρότητα, αξιοπρέπεια και λεβεντιά… και να φανταστεί κανείς ότι ήταν κάποτε και Υπ. Πολιτισμού…..!!!!!

Η ΝΔ πρέπει να τον στείλει σπίτι του για χιλιάδες λόγους. Ο άνθρωπος είναι νευρωτικός και θα ρέπει συνεχώς προς τη γκάφα, όσο θα βλέπει άλλον στο Μαξίμου….!!», ήταν αρχικά το σχόλιο που έγραψε., δείχνοντας πολύ εκνευρισμένη από το γεγονός ότι δεν υποδέχθηκε ο απερχόμενος πρωθυπουργός τον διάδοχό του στο Μέγαρο Μαξίμου.

Όμως, μετά την δημοσιότητα που πήρε η ανάρτησή της, η Βέφα Αλεξιάδου έκανε μια διευκρίνηση για τα όσα δημοσίευσε κάνοντας το απόγευμα μια διόρθωσή, τονίζοντας όμως ότι συμφωνεί με όσα κοινοποίησε:

«Το κείμενο είναι κοινοποίηση ανάρτησης από το Προφιλ του Σταματη Σεκλιζιωτη (φυσικά συμφωνώ με τα γραφόμενα και γι αυτό το κοινοποίησα.)… 6/10/09, όταν παρέδωσε ο Κώστας Καραμανλής στον Αμερικάνο…

Παρά την άθλια υπονόμευση του Κ. Καραμανλή από ΓΑΠ, παρά τους εκβιασμούς, τις κακίες, το μίσος και όλα τα βουνά από μαλακίες made by ΓΑΠ, τις ρουφιανιές, τη λογοδοσία στους Αμερικανούς και την προετοιμασία της καρέκλας για την πάρτι του…., ο χονδρός έκατσε στο Μαξίμου να τον περιμένει για να του παραδώσει την Πρωθυπουργία.

Αυτό είναι πολιτικός πολιτισμός..!!!!. Σήμερα ο Α. Σαμαράς έφυγε σαν τον ποντικό χωρίς να υποδεχθεί τον αντίπαλο του και να δείξει λίγη σοβαρότητα, αξιοπρέπεια και λεβεντιά… και να φανταστεί κανείς ότι ήταν κάποτε και Υπ. Πολιτισμού…..!!!!!

Η ΝΔ πρέπει να τον στείλει σπίτι του για χιλιάδες λόγους. Ο άνθρωπος είναι νευρωτικός και θα ρέπει συνεχώς προς τη γκάφα, όσο θα βλέπει άλλον στο Μαξίμου….!!», έγραψε η Βέφα Αλεξιάδου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΛΑ.Ο.Σ: Επιστρέφει για την Ευρωβουλή – Βέφα, Ηλιάδη, Βατίδου μεταξύ των υποψηφίων

DW: Τα απομνημονεύματα του Σόιμπλε με 100 σελίδες για την ελληνική κρίση

Αντώνης Σαμαράς: «Χτύπημα» κατά Μητσοτάκη στο παρά πέντε του συνεδρίου με αφορμή την υποψηφιότητα Μουρούτη

Αντ. Σαμαράς: «Δεν έχει λήξει η υπόθεση» της Βόρειας Μακεδονίας – Καρφιά -ξανά- στον Μητσοτάκη

Φάμελλος: Η κυβέρνηση της «αδικίας» φέρνει Ποινικούς Κώδικες για να εξευμενίσει τη φράξια Σαμαρά-Βορίδη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr