ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ακόμη ένα δημοσίευμα, που φέρει χολιγουντιανό ηθοποιό να έχει και ομοφυλοφιλικές προτιμήσεις ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Το περιοδικό star αναφέρει πως ο Μπραντ Πιτ είναι εδώ και μια δεκαετία bisexual και ενδιαφέρεται να… νοικιάζει αγόρια!
Η αποκάλυψη ήρθε από τον Χέσαμ Σαμ Ιμπραήμ, άνθρωπο που κινείται στους κύκλους του ηθοποιού και της συζύγου του, Aντζελίνα Τζολί.
Ο ίδιος μάλιστα περιέγραψε ένα περιστατικό κατά το οποίο ο Πιτ θέλησε να νοικιάσει έναν άντρα με το όνομα Κάμερον Φοξ.
«Ο Μπραντ του έριξε μια ματιά, του έδωσε χίλια δολάρια και του ζήτησε να φύγει. Ο Κάμερον δεν ήταν τόσο γοητευτικός όσο έμοιαζε στις φωτογραφίες. Υποθέτω ότι ο Μπραντ έχει ιδιαίτερο γούστο», ανέφερε ο ίδιος.
Όσο για το αν η Τζολί συμφωνεί με όλα αυτά, ο Ιμπραήμ υποστηρίζει πως γνωρίζει τα πάντα και δεν έχει κανένα πρόβλημα, μιας και η ίδια είναι bisexual.























































