ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο - Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο
Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αν και πλησιάζει τα 40 (είναι 39 χρονών για την ακρίβεια) η Έλενα Ράπτη συνεχίζει να διατηρεί τα σκήπτρα της ωραίας του βορρά.
Και φέτος η Έλενα Ράπτη επέλεξε τη Χαλκιδική για τις καλοκαιρινές διακοπές της και ο φωτογραφικός φακός του Hello! την απαθανάτισε, με ένα μαγιό που αναδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της, στην παραλία Χρυσοπηγή να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, χωρίς όμως τον αγαπημένο της Λουκά Γιώρκα.
Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε συνοδεύσει τον σύντροφο της, πριν από λίγο καιρό, σε συναυλία που έδωσε στην Κύπρο και τώρα απ’ό,τι φαίνεται απολαμβάνει ολιγοήμερες διακοπές μόνη της.























































