Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποια είναι η Ισπανίδα πολιτικός που φωτογραφήθηκε γυμνή (φωτο)

Ποια είναι η Ισπανίδα πολιτικός που φωτογραφήθηκε γυμνή (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισπανία, Κάρμεν Λόπεζ,

Λέγοντας τη «γυμνή αλήθεια», υποστήριξε πως το κόμμα της ήταν ενήμερο πως θα μετακόμιζε στις ΗΠΑ και θα ταξίδευε στην Ισπανία για να παίρνει μέρος στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου κωμόπολης της Σεβίλλης.

Την δική της «γυμνή αλήθεια» αποκάλυψε στους Ισπανούς πολίτες η Κάρμεν Λόπεζ (Carmen López), που είναι μια πολύ όμορφη 43χρονη, αφού η εκλεγμένη με τους Ciudadanos δημοτική σύμβουλος και πρώην Μις Σεβίλλη το 1991, που παραιτήθηκε νωρίτερα μετά την αποκάλυψη σκανδάλου.

Ποιο ήταν το σκάνδαλο; Όντας εκλεγμένη σύμβουλος, η Λόπεζ μετακόμισε στο Σικάγο των ΗΠΑ, ακολουθώντας τον σύζυγό της που βρήκε δουλειά εκεί. Μη θέλοντας όμως να παραιτηθεί από τη θέση της στο δημοτικό συμβούλιο μιας κωμόπολης της Ανδαλουσίας, ταξίδευε τακτικά από τις ΗΠΑ στην Ισπανία, με έξοδα των πολιτών!

Η ίδια αποφάσισε να μιλήσει, μήνες μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου και την αποπομπή της, αλλά όχι όπως ίσως θα φανταζόταν κανείς με μια συνέντευξη σε πολιτικό τοκ-σόου, αλλά με μια γυμνή φωτογράφιση σε αντρικό περιοδικό.

Η «γυμνή αλήθεια» της Κάρμεν Λόπεζ λοιπόν είναι ότι το κόμμα της, οι Ciudadanos, που θεωρείται ανερχόμενη δύναμη στην Ισπανία και μάλιστα πιο «σταθερή» από τους Podemos, γνώριζε πλήρως την απόφασή της και να μετακομίσει στις ΗΠΑ και να συνεχίσει τις παρουσίες στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης με έξοδα των πολιτών. Μάλιστα η Λόπεζ το πάει κι ένα βήμα παραπέρα, κατηγορώντας το -πρώην, πλέον- κόμμα της, πως αυτοί διέρρευσαν στα μίντια το σκάνδαλο για να την αναγκάσουν να παραιτηθεί.

lopez

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

H Ισπανία θα δώσει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία

Ισπανία: Τα αμαρτωλά «Καθαρά Χέρια» που κατηγορούν τη σύζυγο του Σάντσεθ

Ισπανία: Ο Σάντσεθ σκέφτεται να παραιτηθεί – Ποιος είναι ο λόγος

Σάντσεθ: Η Ισπανία θα αναγνωρίσει παλαιστινιακό κράτος έως τον Ιούλιο

DW: Σε ποιον ανήκει ο αμύθητος θησαυρός του Σαν Χοσέ;

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr