ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μάγκυ Χαραλαμπίδου,


















































Δημοσκόπηση ALCO: Στο 23,3% η ΝΔ - Δεύτερο κόμμα η ΕΛ.Α.Σ. με ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ διαφορά!
Σε τροχιά μετώπου Βερολίνο και Μόσχα: Πρωτοφανείς πολεμικές ιαχές και βαριές κατηγορίες για «ναζιστικά ένστικτα»
Δράμα: Αστυνομικός σκότωσε τη σύζυγό του -επίσης αστυνομικό- και αυτοκτόνησε - Το παιδί τους ειδοποίησε τις Αρχές
Παρέμβαση Φαραντούρη για IMEC στη σκιά συμφωνίας Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας: «Η Ελλάδα χάνει το τρένο;»
Αλέξης Τσίπρας: «Να πάμε μπροστά την ΕΛ.Α.Σ. για την Ελλάδα - Δεν τους χαρίζουμε τον πατριωτισμό. Όχι! Δεν τους χαρίζουμε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου έκανε βαρυσήμαντες ή μάλλον χωρίς βαρύτητα δηλώσεις για τα οπίσθιά της που μας εκτόξευσαν στο διάστημα!
«Τα οπίσθιά μου δεν υποτάσσονται στους νόμους της βαρύτητας, οπότε τι να ασφαλίσω; Κυριολεκτικά δεν τα έχω φτιάξει γιατί τα έχω τόσα χρόνια, τότε δεν τα έφτιαχναν. Στην οικογένεια έχουμε όλοι καλά οπίσθια και η αδερφή μου έχει πολύ δυνατά επίσης. Ο μπαμπάς μου με έλεγε εμένα πλατεία Συντάγματος και την αδερφή μου πλατεία Ομονοίας -είναι λίγο πιο μικρά».
Θα έκανε γυμνή φωτογράφιση η Μάγκυ; «Θα έκανα γυμνή φωτογράφιση, μπορεί και χωρίς λεφτά. Δεν θα έκανα γυμνό για φιλανθρωπικό σκοπό, το θεωρώ πολύ fake, σημαίνει ότι θες να το κάνεις και ψάχνεις να βρεις έναν λόγο».

























































