Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αποκαλύψεις για Prince: Έπασχε από AIDS

Αποκαλύψεις για Prince: Έπασχε από AIDS
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για AIDS, Prince,

Επτά ημέρες μετά τον θάνατο του Prince, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών, άτομο του περιβάλλοντός του προχώρησε σε σοβαρές αποκαλύψεις για τον διάσημο τραγουδιστή.

Πηγή της μουσικής βιομηχανίας μίλησε στο “Enquirer”, αποκαλύπτοντας πως στις 19 Απριλίου είχε στείλει μηνύματα σε φίλους, ενημερώνοντας πως ο “πρίγκιπας της ποπ” έπασχε από AIDS. “Ήταν σε κακή κατάσταση”, είπε χαρακτηριστικά.
Και συνέχισε: “Οι γιατροί του είπαν πως οι τιμές του αίματος του ήταν ασυνήθιστα χαμηλές, όπως και η θερμοκρασία του σώματός του. Είχε… ξεμείνει εντελώς από σίδηρο, ήταν πολύ αδύναμος και συχνά έχανε την αίσθηση του προσανατολισμού. Έτρωγε σπάνια. Όποτε έτρωγε έκανε εμετό”.

Ανάλογες δηλώσεις έκανε και ένας εργαζόμενος στο φαρμακείο, όπου πήγαινε ο Prince για να πάρει τα φάρμακά του. “Ήμασταν σοκαρισμένοι όταν τον είδε το περασμένο βράδυ (σ.σ. Παραμονή της ημέρας που πέθανε). Έδειχνε χάλια. Του είπαμε “Προσευχόμαστε για εσάς. Και απάντησε μέσα από τα δόντια του: Ίσως αν προσευχόσασταν για μένα πριν από ένα χρόνο, θα ήταν διαφορετικά τώρα. Μετά μας χαιρέτησε και μας είπε: όπως και να ‘χει, ευχαριστώ”.

Μάλιστα, αναφερόμενος στη φαρμακευτική αγωγή που έπαιρνε ο διάσημος τραγουδιστής, είπε πως “ένας φίλος μου μου είπε πως τα φάρμακα που παίρνει είναι για το AIDS”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

43χρονος στη Ρόδο κατηγορείται ότι μετέδωσε σκόπιμα AIDS στη σύντροφό του

Γυναίκα με λευχαιμία νίκησε τον ιό HIV του AIDS

Πέθανε ο Γάλλος ιολόγος που ανακάλυψε τον ιό του AIDS

Νέα, πιο παθογόνα και μεταδοτική, παραλλαγή του ιού HIV του AIDS

Ελπίδες από αμερικανικό πειραματικό mRNA εμβόλιο κατά του AIDS

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr