ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ομοφυλόφιλοι, Πρίγκιπας Ουίλιαμ Δούκας του Κέμπριτζ,


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εξώφυλλο για περιοδικό ομοφυλόφιλων έκανε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο οποίος καταδικάζει την παρενόχληση που βιώνει η κοινότητα LGBT.
«Να είστε υπερήφανοι για αυτό που είστε και να μην νιώθετε ντροπή», αναφέρει σε συνέντευξή του στο περιοδικό Attitude, που θα κυκλοφορήσει την επόμενη Τετάρτη και συμπληρώνει: «Το λέω προς όλους τους νεαρούς αναγνώστες που υπόκεινται σε εκφοβισμούς λόγω της σεξουαλικής τους ταυτότητας: να μην το αποδέχεστε αυτό, να το συζητάτε με έναν ενήλικο που εμπιστεύεστε, με έναν φίλο, έναν καθηγητή (…) και αναζητήστε βοήθεια».
Όπως έγινε γνωστό, στις 12 Μαΐου ο πρίγκιπας Ουίλιαμ «κάλεσε τα μέλη της κοινότητας LGBT στα ανάκτορα του Κένσινγκτον για να συνομιλήσει μαζί τους και να ακούσει τις εμπειρίες τους» αναφορικά με την παρενόχληση που βιώνουν και τις ψυχολογικές συνέπειές της.
«Κανείς δεν πρέπει να διώκεται εξαιτίας της σεξουαλικότητάς του ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο» δήλωσε ο Βρετανός γαλαζοαίματος, δεύτερος στη σειρά διαδοχής του θρόνου.
Σύμφωνα με το Attitude, eίναι η πρώτη φορά που ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας εμφανίζεται στο εξώφυλλο ενός περιοδικού για γκέι.
























































