ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά, Γιώργος Βασιλείου,


















































Jerusalem Post: Πώς η ίδρυση του Ισραήλ αντικατοπτρίζει την Ελληνική Ανεξαρτησία - και γιατί αυτό αγνοείται
Ξένες πολιτοφυλακές σε σημεία ελέγχου στην Τεχεράνη
Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση
Το Ιράν διαθέτει αρκετό πλουτώνιο για την κατασκευή άνω των 200 πυρηνικών βομβών
Σκωτία: Ενισχύεται το μπλοκ υπέρ της ανεξαρτησίας στο Κοινοβούλιο της Σκωτίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Γιώργος Βασιλείου, ο ηθοποιός που συνδέθηκε στη συνείδηση του κοινού με τον ρόλο του «Ταξίαρχου Θεοχάρη», δίνει μάχη για τη ζωή του, σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo.
O πρωταγωνιστής της θρυλικής καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ζωή», σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, νοσηλεύεται στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά, στον Πειραιά.
Ένας βήχας που δεν υποχωρούσε τον τελευταίο χρόνο, προβλημάτισε τον Γιώργο Βασιλείου που μετά από τις ιατρικές εξετάσεις και την αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Από το πλευρό του, δεν έχει λείψει στιγμή η σύζυγός του, Λια.
«Είμαι καλά! Θα τα καταφέρω να βγω από εδώ υγιής και μετά θα δώσω παντού το μήνυμα της ζωής: ”πετάξτε τώρα το τσιγάρο”. Θέλω να περάσεις ένα μήνυμα στα νέα παιδιά, να πετάξουν τώρα το τσιγάρο», φέρεται να είπε ο Γιώργος Βασιλείου στον δημοσιογράφο της εφημερίδας Freddo.
























































