Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διαζύγιο 62 εκ. ευρώ πήρε πρώην μοντέλο από τον Σαουδάραβα που τη “χώρισε”

Διαζύγιο 62 εκ. ευρώ πήρε πρώην μοντέλο από τον Σαουδάραβα που τη “χώρισε”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ποσό 53 εκατομμυρίων λιρών (62 εκατομμυρίων ευρώ) θα λάβει μία Αμερικανίδα 54 ετών από τον πρώην -πλέον- σύζυγό της, έναν δισεκατομμυριούχο από τη Σαουδική Αραβία, στο πλαίσιο του διαζυγίου τους, βάσει απόφασης βρετανικού δικαστηρίου.

Η 54χρονη Κριστίνα Εστράντα, πρώην μοντέλο, ζητούσε να της επιδικαστούν 196 εκατ. λίρες, ποσό που θα της επέτρεπε –όπως υποστήριζε– να καλύπτει τις ανάγκες της.

Η ενάγουσα προσέφυγε κατά του σεΐχη Ουάλιντ Τζουφάλι, 61 ετών, σε δικαστήριο του Λονδίνου με το επιχείρημα ότι εκείνος είναι μόνιμος κάτοικος της βρετανικής πρωτεύουσας.

Estradahubby Η Εστράντα, πρώην μοντέλο της Pirelli, με τον Ουάλιντ Τζουφάλι το 2005, δηλαδή πριν 11 χρόνια. Η Εστράντα ήταν μια καυτή 40αρα.

Ενώπιον του δικαστηρίου, όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις ανάγκες της, εκείνη δήλωσε ότι υπήρξε «τοπ μόντελ με διεθνή καριέρα» και πρόσθεσε ότι «είναι πια συνηθισμένη σε αυτή τη ζωή».

Η Εστράντα ζητούσε να της καταβληθούν 60 εκατομμύρια λίρες για την οικία της στο Λονδίνο, 4,4 εκατομμύρια για μια εξοχική κατοικία στο Χένλεϊ ον Τάιμς και 495.000 λίρες για τα πέντε αυτοκίνητά τους.

Ο προϋπολογισμός της για την ένδυσή της περιλάμβανε ετήσιες δαπάνες ύψους 40.000 λιρών για τις γούνες της, 109.000 λίρες για τις τουαλέτες της υψηλής ραπτικής και 21.000 λίρες για τα υποδήματά της.

Ο σεΐχης Ουάλιντ Τζουφάλι μάταια επιχείρησε να πείσει το δικαστήριο ότι το καθεστώς του μόνιμου εκπροσώπου του Σεντ Λουσία, στον Οργανισμό Διεθνούς Ναυτιλίας, με έδρα το Λονδίνο, σημαίνει πως έχει διπλωματική ασυλία, επομένως η πρώην σύζυγός του δεν μπορούσε να προσφύγει εναντίον του.

Ο Σαουδάραβας έχει διαγνωστεί με καρκίνο σε τελικό στάδιο και νοσηλεύεται στην Ελβετία.

Πήρε διαζύγιο από την Εστράντα, σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο και χωρίς να το γνωρίζει εκείνη, προκειμένου να παντρευτεί ένα μοντέλο από τον Λίβανο ηλικίας 25 ετών το 2012.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μας εμπαίζουν; Η Μεγάλη Βρετανία εισάγει ρωσικό πετρέλαιο

Τα συνδικάτα της Σκωτίας ζητάνε από το Ηνωμένο Βασίλειο να μην πουλά όπλα στην Τουρκία

DW: Ζυγίζει μάλλον ακόμη την κατάσταση η Άγκυρα για τη Μέση Ανατολή

Αμερικανοί και Βρετανοί κατέρριψαν περισσότερα από 100 ιρανικά ντρόουν

Το Ιράν έτοιμο να χτυπήσει το Ισραήλ – Κίνδυνος κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr