ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η τζιχαντιστική Τουρκία ζητά από την Ιντερπόλ «ερυθρά αγγελία» για τη σύλληψη του Νετανιάχου
Καύσωνας: «Σαραντάρια» από το Σάββατο 22/8 - Ποιές πόλεις θα «καούν»
Τζιλ Μπάιντεν: «“Ο Τζο έχει καρκίνο. Θα πεθάνει, οπότε ας αξιοποιήσουμε κάθε στιγμή”»
Πρεσβευτής Ισραήλ στις ΗΠΑ: Η Τουρκία παραβίασε τις «κοινές κατανοήσεις» στη Συρία - Η Τουρκία ΔΕΝ τηρεί συμφωνίες
Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι ένας αντισημίτης δικτάτορας που σφάζει Κούρδους και κατέχει τη μισή Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ύστερα από δύο ημέρες ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί για το γάμο τής Άνα Μπεατρίθ Μπάρος με τον Ελληνοαιγύπτιο επιχειρηματία Καρίμ Ελ Τσιάτι στη Μύκονο.
Στις εκδηλώσεις στο Νησί των Ανέμων συμμετείχαν διάσημα σούπερ μόντελ και καλεσμένους του επιχειρηματικού κόσμου πέρα από την οικογένεια και τους καρδιακούς φίλους του ζευγαριού.
Οι Μπάρος και Τσιάτι είναι μαζί εδώ και τρία περίπου χρόνια και έκαναν το νησί δικό τους ξεκινώντας από τον πολιτικό γάμο της Παρασκευής και καταλήγοντας στο πάρτι όπου έδωσαν όλοι το εύλογο παρόν ντυμένοι στα χρώματα που ταιριάζουν στο ελληνικό καλοκαίρι.
Το κόστος οι φήμες θέλουν να έχει υπερβεί τα πέντε εκατομμύρια ευρώ κάτι που είναι ίσως λογικό αν σκεφτεί κανείς την εγκατάσταση που ανεγέρθηκε στην παραλία της Λιας για να φιλοξενήσει τους καλεσμένους.
Ο γάμος δεν άφησε αδιάφορο τον ελληνικό Τύπο, ενώ δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ένα πάρτι που δίχασε το νησί στα δύο με αναφορές στα ελληνικά media για εκφοβισμό λουόμενων που θέλησαν να κάνουν παρατήρηση για τις παρεμβάσεις στον χώρο.























































