Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι απαντά η Σάσα Σταμάτη για τη σύλληψή της από αστυνομικό

Τι απαντά η Σάσα Σταμάτη για τη σύλληψή της από αστυνομικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πειραιάς, Σάσα Σταμάτη,

Για παρεξήγηση κάνει λόγο η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη για το περιστατικό με τον ειδικό φρουρό που οδήγησε στη σύλληψή της.

Όπως αναφέρει στην εφημερίδα Freddo η ίδια πήγαινε στο γραφείο της στην εφημερίδα και διπλοπαρκάρισε λίγο πιο κάτω από το αστυνομικό τμήμα για να βγάλει λεφτά από την τράπεζα και στη συνέχεια να πάρει έναν καφέ.

Ο αστυνομικός της έκανε νόημα να πάρει το αυτοκίνητό της, ωστόσο η Σάσα Σταμάτη εκείνη την ώρα επειδή μιλούσε στο τηλέφωνο, δεν κατάλαβε, και του έκανε νόημα ότι θα το πάρει σε λίγο. Όταν επέστρεψε, ο αστυνομικός της πήρε τις πινακίδες, της έκοψε κλήση και η δημοσιογράφος του ζήτησε τον λόγο αφού του εξήγησε πως θα αργούσε μόνο λίγα λεπτά.

«Πρόκειται για παρεξήγηση. Σέβομαι και τιμώ τη δουλειά του κάθε ανθρώπου και σαφώς των αστυνομικών. Είμαι και εγώ εργαζόμενη και μάλιστα σκληρά, από το πρωί έως το βράδυ. Δεν τον έβρισα ποτέ. Πρόκειται πραγματικά για παρεξήγηση, που είμαι σίγουρη πως θα λυθεί άμεσα».

Το σωματείο των Ειδικών Φρουρών εξέδωσε ανακοίνωσε, μέσω της οποίας καταγγέλλει πως ο συνάδελφός τους που προχώρησε στη σύλληψη της δημοσιογράφου δέχθηκε πιέσεις για να μην προχωρήσει την διαδικασία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΦΕΑΑ

«Με αφορμή το περιστατικό της σύλληψης δημοσιογράφου για εξύβριση, από Ειδικό Φρουρό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά, μετά και την έκταση που έλαβε στα Μ.Μ.Ε, το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α για πολλοστή φορά επαναλαμβάνει την θέση του.

Ο Νόμος έναντι των πολιτών, μεταξύ αυτών και των αστυνομικών, δεν διαφοροποιείται έναντι “επωνύμων δημοσιογράφων” και απλών κοινών θνητών. Η ενδεχόμενη έπαρση εκείνων που αισθάνονται υπεράνω του Νόμου υβρίζοντας απλούς εργαζόμενους, εμποδίζοντας τους στο έργο που τους έχει αναθέσει η πολιτεία, πρέπει να οδηγείται στην κρίση των δικαστικών αρχών.

Το ΣΕΦΕΑΑ στηρίζει τον συνάδελφο που μπήκε στη “δύνη” παντοειδών πιέσεων και τελικά έπραξε το καθήκον του, όπως στηρίζει ΕΜΠΡΑΚΤΑ και ενθαρρύνει όλους τους Συναδέλφους να πράττουν τα νόμιμα αδιαφορώντας σε παρεμβάσεις, αναγνωρίζοντας σε όλους τους πολίτες ονοματεπώνυμο, αδιαφορώντας στον “επώνυμο”».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πειραιάς: Κατέρρευσε διώροφο κτίριο στο Πασαλιμάνι – Νεκρός ένας 31χρονος αστυνομικός

Πέραμα: Στο νοσοκομείο 5χρονη που καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της

Νοσοκομείο «Μεταξά»: Συνελήφθη 43χρονη για κλοπές – Τραυμάτισε μια νοσηλεύτρια και έναν αστυνομικό

Αίγινα: Αλβανός βίαζε νεαρή υπό την ένοχη σιωπή της μητέρας της

Φρίκη στην Αίγινα: 36χρονος βίαζε επί χρόνια την ανήλικη κόρη της συντρόφου της

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr