ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντζελίνα Τζολί, Μπραντ Πιτ,


















































«Σανδαλάκηδες» ακτιβιστές του Στολίσκου για τη Γάζα μεταφέρθηκαν στην Κρήτη μετά από ισραηλινή αναχαίτιση - Ανακοίνωση ΥΠΕΞ
Ιράν: Ο Πεζεσκιάν κήρυξε τον πόλεμο στο «Παρακράτος» των Φρουρών της Επανάστασης
Μάλι: Οι εξτρεμιστές της Αλ Κάιντα καλούν σε ενιαίο μέτωπο και ξεκινούν τον αποκλεισμό του Μπαμακό
Το Ιράν ενεργοποιεί την αεράμυνα την ώρα που ο Τραμπ αντιμετωπίζει την προθεσμία του Κογκρέσου
Το μανιφέστο του Αλέξη Τσίπρα για μεγάλη δημοκρατική παράταξη: Η Κυβερνώσα Αριστερά της Νέας Εποχής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Ναι, θα παντρευτούμε, είναι προγραμματισμένο», επιβεβαίωσε η Αντζελίνα Τζολί σε συνέντευξή της στη γαλλική εφημερίδα Le Parisien την Τετάρτη, ερωτηθείσα σχετικά με τη σχέση της με τον ηθοποιό Μπραντ Πιτ, αναζωπυρώνοντας τις φήμες που θέλουν το ζευγάρι να παντρεύεται στο κτήμα που διαθέτει στην νότια Γαλλία.
Η βραβευμένη με Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός τόνισε ότι το ζευγάρι είναι ακόμα αρραβωνιασμένο, αλλά σκέφτονται σοβαρά το γάμο, ενώ πρόσθεσε ότι πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία, το σενάριο της οποίας έγραψε η ίδια, μαζί με τον Πιτ.
Το διάσημο ζευγάρι διαθέτει ένα κτήμα στη νότια Γαλλία, το Σατό Μιραβάλ, όπου περνά ένα μέρος του χρόνου και παράγει κρασί.
Παπαράτσι παραμονεύουν διαρκώς γύρω από το κτήμα, καθώς εδώ και πολλά χρόνια κυκλοφορούν φήμες στα περιοδικά για τον πολυαναμενόμενο γάμο του ζευγαριού, στο συγκεκριμένο μέρος.























































