Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Tι αποκάλυψε ο μπάτλερ της Νταϊάνα είκοσι χρόνια μετά το τραγικό δυστύχημα

Tι αποκάλυψε ο μπάτλερ της Νταϊάνα είκοσι χρόνια μετά το τραγικό δυστύχημα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πριγκίπισσα Νταϊάνα της Ουαλίας,

Είκοσι χρόνια μετά το μοιραίο τροχαίο της Νταϊάνα, ο μπάτλερ της Paul Burrell απορρίπτει τους ισχυρισμούς πως ο οδηγός Henri Paul ήταν μεθυσμένος. Επιμένει πως ο σωματοφύλακάς της και μοναδικός επιζών Trevor Rees-Jones δεν θα το επέτρεπε ποτέ.

Απορρίπτει και τους ισχυρισμούς πως έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα ο Herni Paul. Ούτε ο σωματοφύλακάς της, ούτε η πριγκίπισσα Νταϊάνα θα επέτρεπαν κάτι τέτοιο. Σύμφωνα με τις τοξικολογικές που είχαν διενεργηθεί, το αλκοόλ στο αίμα του Henri Paul ήταν τρεις φορές πάνω από το επιτρεπτό όριο. Το αυτοκίνητο καρφώθηκε στη 13η κολόνα του τούνελ Pont de l’Alma στο Παρίσι.

Ο Henri Paul όπως και ο σύντροφος της Νταϊάνα, Ντόντι Αλ Φαγέντ, πέθαναν ακαριαία. Η «πριγκίπισσα του λαού» πέθανε ώρες αργότερα στο νοσοκομείο. Μοναδικός επιζών ήταν ο σωματοφύλακας της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Trevor Rees-Jones.

«Ήταν παρία στη βασιλική οικογένεια και ένιωθα ότι όλα τα όνειρά τους έγιναν πραγματικότητα με τον θάνατό της. Αλλά δεν πιστεύω ότι κανένας από αυτούς θα ήθελε να τη σκοτώσει. Η καρδιά μου μου λέει ότι ήταν ένα τραγικό δυστύχημα», δήλωσε στη Mirror.

Ο πρώην μπάτλερ της πριγκίπισσας επισκέφθηκε για πρώτη φορά το σημείο του μοιραίου τροχαίου. Παραμονή της 20ής επετείου από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα. «Γιατί ο Trevor να αφήσει έναν μεθυσμένο να οδηγήσει; Πόσο μάλλον η Νταϊάνα και ο Ντόντι. Αυτά είναι σκουπίδια. Νομίζω ότι υπήρξε ανακάτεμα των αποτελεσμάτων».
«Και πάντα φορούσε ζώνη ασφαλείας… γιατί δεν φορούσε εκείνο το βράδυ; Δεν ήταν οδηγός που έτρεχε και θα ήταν πολύ φοβισμένη να τρέχουν τόσο πολύ. Έχω αυτό τον επαναλαμβανόμενο εφιάλτη να ουρλιάζει «κόψε ταχύτητα».

Η πριγκίπισσα και ο σύντροφός της Ντόντι Αλ Φαγέντ σκοτώθηκαν στο μοιραίο τροχαίο. Ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου Henri Paul ήταν μεθυσμένος και προσπαθούσε να ξεφύγει από τους παπαράτσι που τους καταδίωκαν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χάρι-Μέγκαν: Κινδύνευσαν από άγρια καταδίωξη παπαράτσι… ξυπνώντας μνήμες Νταιάνας

Ο πιπεράτος διάλογος Καρόλου-Καμίλας όταν ήταν εραστές: «Θέλω να γίνω το ταμπόν σου»

Βασιλιάς Κάρολος Γ΄: Τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στα οποία κατηγορείται για εμπλοκή

Το ειδύλλιο της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον Ντόντι αλ Φαγιέντ ήταν «για τα μάτια του κόσμου»

Οι εντάσεις Χάρι-Μέγκαν με το παλάτι και οι ομοιότητες με το δράμα της Νταϊάνας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr