Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η ηθοποιός Ναταλία Λιονάκη ασπάστηκε και επίσημα τον μοναχισμό στην Κένυα (βίντεο)

Η ηθοποιός Ναταλία Λιονάκη ασπάστηκε και επίσημα τον μοναχισμό στην Κένυα (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η ηθοποιός Ναταλία Λιονάκη, η οποία φέρει το όνομα «Φεβρωνία» είναι επίσημα μοναχή και χειροτονήθηκε στην Κένυα στις στις 14 Αυγούστου 2017, με τη στήριξη του πνευματικού της πατέρα Απόστολου, ο οποίος πριν από μερικές μέρες επισκέφτηκε, ύστερα από απουσία 4 ετών, τo Ηράκλειο.

Η Ναταλία Λιονάκη, έχοντας μια τελείως διαφορετική εικόνα από την κοσμική της, ασπάστηκε και επίσημα τον μοναχισμό και με μεγάλη χαρά αποδέχθηκε να συνεχίσει τη ζωή της δίπλα στον Χριστό.

Με μακριά λυμένα μαλλιά που ξεπερνούσαν τα γόνατα, με λευκό χιτώνα και σκυμμένο το κεφάλι, η γνωστή πρώην ηθοποιός παρουσιάστηκε στη διαδικασία της μοναχικής «κουράς».

Έχοντας στο πλευρό τον πνευματικό της πατέρα Απόστολο και τρεις-τέσσερις μοναχές, αμίλητη και ταπεινή, μάζεψε τα μαλλιά της κότσο, έβαλε το ζωστικό, το πολυσταύρι, τη δερμάτινη ζώνη και τα σανδάλια, το εξώρασο και τέλος τον μανδύα -χαρακτηριστικά τμήματα ένδυσης που συμβολίζουν τη νέκρωση του Χριστού- και εκάρη μοναχή.

Η χειροτονία τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Μάρκου Chavogere στην Κένυα, από τον κρητικής καταγωγής Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο Β’ και τον επίσκοπο Αθανάσιο Κισούμου.

Η σελίδα «ORTHODOX CHURCH DIOCESE OF KISUMU AND WESTERN KENYA» ανέβασε στο Facebook βίντεο της χειροτονίας της Ναταλίας Λιονάκη σε «αδελφή Φεβρωνία».

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αδελφή Φεβρωνία είναι ακόμη στην Κένυα, στο πλευρό του πατέρα Απόστολου.

Δείτε το βίντεο:

Today was a very blessed,memorable and great day for the Diocese of kisumu and All Western Kenya by the Blessings of H.B.Pope and Patriarch Theodoros II of Alexandria and All Africa through H.G.Bishop Athanasius of Kisumu and All Western Kenya tonsored novice Natalia now Nun Fevronia and Nun Anthusa to small schima (mikro schima) At the church of st.Mark Chavogere in Vihiga Vicarage. All is great mystery. Glory to God.

Posted by Amadiva Athanasios on Monday, 14 August 2017

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ταμασού Ησαΐας: «Αμετάκλητος στόχος μας κάθαρση και διαφάνεια στους κόλπους της Εκκλησίας»

«Ρωσικός Κόσμος»: Μία «μεγαλοϊδεατική» χίμαιρα δια χειρός Ντούγκιν

4ο Διεθνές Συνέδριο Θρησκευτικής Διπλωματίας – Οικ. Πατριάρχης: «Η Εκκλησία οφείλει να συμβάλει στην κατανόηση της προόδου»

Συνελήφθη ιερέας στην Κρήτη – Έγραψε ότι θα πρέπει να πυροβολούνται αδέσποτα σκυλιά και φιλόζωοι

«Ιερή» απάτη στη Θεσσαλονίκη: Ρασοφόροι απέσπασαν 1,3 εκατ. ευρώ από πιστούς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr