Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βγήκε το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση – Ο Ντόντα δεν πήρε όσα ήθελε

Βγήκε το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση – Ο Ντόντα δεν πήρε όσα ήθελε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η «χρυσή» Αθηνά Ωνάση καμαρώνει και ο ερωτικά άτακτος πρώην σύζυγός της, Αλβάρο,το φυσάει και δεν κρυώνει. Γιατί η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο…

Το διαζύγιο του πρώην ζευγαριού βγήκε τελικά κοινή συναινέσει ύστερα από έναν θυελλώδη χρόνο μηνύσεων, ασφαλιστικών μέτρων, αγωγών κι απαιτήσεων εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Αθήνα και Ντόντα βρήκαν τελικά τη χρυσή τομή και πήραν επισήμως διαζύγιο.

Την αποκάλυψη έκανε το γερμανικό περιοδικό “Bunte”, το οποίο σε χθεσινό του δημοσίευμα ανέφερε πως ο Αλβάρο Μιράντα και η Αθηνά Ωνάση «τα βρήκαν ειρηνικά».

Σε δικαστική αίθουσα του Βελγίου οι δικηγόροι τους έδωσαν τα χέρια τους.

Οι ίδιοι βέβαια δεν παρέστησαν στην δίκη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Αθηνά Ωνάση παρουσίασε στο δικαστήριο έναν κόκκινο φάκελο τον οποίο της τον είχε δώσει ο εδώ και χρόνια συνεργάτης της κ. Αλέξης Μανθεάκης, στον οποίο υπήρχαν αδιάσειστα στοιχεία για την διπλή ζωή του Ντόντα με Βελγίδα κολ γκερλ.

Η Αθηνά απέδειξε ότι από τα 11 χρόνια έγγαμου βίου με τον Βραζιλιάνο ιππέα τα 8,5 διατηρούσε σχέση με την Βελγίδα.

Οι δικηγόροι του Αλβάρο γνωρίζοντας ότι η Αθηνά Ωνάση έχει και άλλα στοιχεία αλλά και μαρτυρίες ανθρώπων που ζούσαν το ζευγάρι από κοντά, ότι ο Αλβάρο ήταν άπιστος ήρθαν σε επαφή με τους δικηγόρους της Αθηνάς και κατέληξαν σε μια συμφωνία ώστε να βγει το διαζύγιο.

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό, ο Αλβάρο ζητούσε εκτός από 11 εκατομμύρια που ήταν τα χρήματα που θα έπαιρνε σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο και μηνιαία διατροφή 350.000 ευρώ αλλά και κάποια άλογα και σπίτια που είχαν αποκτηθεί όσα χρόνια ήταν παντρεμένος με την Αθηνά με τη συνολική αξία να αγγίζει τα 400.000.000 δολάρια.

Το πόσα χρήματα τελικά θα πάρει δεν είναι γνωστό, αλλά διέρρευσε ότι θα μπορέσει να κρατήσει τα άλογα που ζήτησε.

Οι Βέλγοι δικηγόροι της Αθηνάς Ωνάση δήλωσαν ότι το ποσό που τελικά θα πάρει ο Αλβάρο είναι πάρα πολύ μικρό σε σχέση με αυτά που ζητούσε.

Τώρα εκείνο που ενδιαφέρει τον Βραζιλιάνο ιππέα είναι να ξεκαθαρίσει και η υπόθεση που αφορά τα άλογα τα οποία είχε αποκτήσει με την Αθηνά που όμως τα είχε αγοράσει εκείνη με χρήματα δικά της.

Η πλευρά της Αθηνάς Ωνάση παραδέχτηκε πως εκείνο που βοήθησε πάρα πολύ ώστε η Αθηνά να κερδίσει τη δικαστική αυτή διαμάχη ήταν οι πληροφορίες και τα στοιχεία που της είχε παραδώσει ο κ. Αλέξης Μανθεάκης.

Οι αποκαλύψεις σχετικά με την άστατη ζωή και τις απιστίες που διέπραξε κατά τη διάρκεια του 11ετούς γάμου του με την Αθηνά Ωνάση φαίνεται πως επηρέασαν τους δικαστές.

Ο Ντόντα είχε παρουσιάσει στους δικαστές την Αθηνά ως ψυχολογικά ασταθή, ενώ η η ίδια τον είχε πιάσει να την απατά μέσα στο σπίτι τους στο Ουέλινγκτον της Φλόριντα.

Έτσι, οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν ένα αίσιο τέλος στην κόντρα και στον γάμο τους, κρατώντας από αυτόν μόνο τις ελάχιστες ευτυχισμένες στιγμές που έζησαν μαζί.

«Μια κούκλα από ατσάλι»

Στο βιβλίο του κ. Μανθεάκη με τίτλο «A Doll Made of Steel» (“Μια Κουκλα απο Ατσαλι”)», που θα κυκλοφορήσει πριν από τα Χριστούγεννα θα γίνεται αναφορά στην Βελγίδα κολ γκερλ που είχε σχέση 8,5 χρόνια με τον Αλβάρο αλλά και στο κατά πόσο ο Βραζιλιάνος έκανε καλό ή μόνο κακό στην Αθηνά.

Με αφορμή τον τίτλο που έδωσε στο βιβλίο του ο κ. Μανθεάκης ανέφερε, πτυχές της προσωπικότητας της Αθηνάς, όπως εκείνος την ξέρει εδώ και 20 περίπου χρόνια.

Μάλιστα εξιστορεί ένα περιστατικό στο Σκορπιό, όταν ήταν εκεί η Αθηνά και ο πατέρας της Τιερί Ρουσέλ.

«Κούκλα από ατσάλι» ηταν ένας τίτλος που είχα δώσει στην Αθηνά όταν ήταν 14 ετών.

Ήμασταν στο Σκορπιό μαζί με τον Τιερί και έγινε ένας καυγάς με τον Τιερί όταν μια φωτορεπόρτερ που είχα εγώ επιτρέψει να ανεβεί στο νησί για να φωτογραφήσει την Αθηνά και τον Τιερί στο μνημόσυνο της Χριστίνας παραβίασε από άγνοια ίσως και από απειρία τις εντολές και πλησίασε πολύ την Αθηνά.

Η Αθηνά εκνευρίστηκε την ώρα της τελετής ακούγοντας το κλακ κλακ της φωτογραφικής μηχανής και έκανε μια μεγάλη φασαρία στον Τιερί.

Τότε πήγα να μεσολαβήσω γιατί δεν του μιλούσε η Αθηνά.

Είδα ότι ήταν πολύ ψύχραιμη πολύ ήρεμη χαμογελαστή αλλά αρνιόταν να έρθει σε επαφή με τον πατέρα της, να τον συγχωρέσει δηλαδή, αφού δεν έφταιγε αυτός.

Δεν έφταιγε ο Τιερί αλλά εγώ είχα δώσει άδεια στη φωτορεπόρτερ.

Τότε είδα ότι η Αθηνά είχε μια πλευρά εξαιρετικά σκληρή και όταν ρωτήθηκα αργότερα από μια εφημερίδα πως βλέπετε το χαρακτήρα της Αθηνάς γιατί φαίνεται ένα φοβισμένο παιδί, λέω όχι θα δείτε μια άλλη Αθηνά στα 18 είναι μια κούκλα από ατσάλι. Είναι κάτι που δεν διαψεύστηκα και φάνηκε».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γερμανία: Χωρίζουν ζευγάρια λόγω… υψηλού πληθωρισμού

Χωρίζουν Σάσα Μπάστα και Δημήτρης Κουσαθανάς μετά από τέσσερα χρόνια γάμου

Η δεύτερη σύζυγος του «αρχαιομακεδόνα» Γκρούεφσκι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου

Πώς θα βγάλετε συναινετικό διαζύγιο ηλεκτρονικά χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες

Ταυτότητα και δίπλωμα οδήγησης στο κινητό το 2022 – Άμεση ίδρυση ατομικής επιχείρησης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr