ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Όπρα Γουίνφρεϊ, Τομ Χανκς,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η φωτογράφηση του Vanity Fair με τις τρεις ηγετικές φιγούρες του κινήματος #MeToo, Όπρα Γουίνφρεϊ, Ρις Γουίδερσπουν και Νικόλ Κίντμαν, συνοδευόμενες από τον πάντα γοητευτικό Τομ Χανκς, θα έπρεπε να είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά εξωφυλλα του περιοδικού για το 2018.
Ωστόσο, όπως φαίνεται, θα μείνει στην ιστορία ως ένα από τα μεγαλύτερα λάθη στο photoshop που έχει κάνει ποτέ ένα τόσο γνωστό έντυπο.
Για το επετειακό τεύχος του περιοδικού με αφορμή τα 24 χρόνια κυκλοφορίας του, η 63χρονη παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρεϊ πόζαρε για τη διάσημη φωτογράφο Αν Λίμποβιτς, δίπλα σε σταρ πρώτου μεγέθους, όπως ο Τομ Χανκς, η Νικόλ Κίντμαν και η Ρις Γουίδερσπουν.
Παρόλο που οι φωτογραφίες είναι πράγματι υπέροχες, από το «μάτι» του επιμελητή της έκδοσης ξέφυγαν όχι μόνο μία, αλλά δύο επικές γκάφες στο photoshop.
Σε μία από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό, η Όπρα ακουμπά με το χέρι τον μηρό της, με το άλλο πιάνει τη μέση της και με το… τρίτο αγκαλιάζει την Ρις Γουίδερσπουν.

Αν πάλι αναρωτιέστε πώς αντέδρασε η Γουίδερσπουν στην αγκαλιά της… Αμερικανίδας «Θεάς Κάλι», όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία δεν δείχνει καθόλου προβληματισμένη αλλά αντίθετα χαμογελά ανέμελα.
Γιατί να ταραχτεί άλλωστε, αφού και η ίδια σε μια άλλη φωτογραφία της ίδιας φωτογράφησης φαίνεται να έχει… τρία πόδια.

Ευτυχώς για τους υπόλοιπους σταρ που πόζαραν για τη Λίμποβιτς, μεταξύ των οποίων ο Χάρισον Φορντ και ο Ρόμπερτ ντε Νίρο, τα δικά τους μέλη φαίνονται είναι ακριβώς όσα πρέπει.
Όπως ήταν αναμενόμενο το ξεκαρδιστικό fail έγινε αμέσως viral στο διαδίκτυο, με αρκετούς χρήστες να επισημαίνουν ότι τώρα που αποκαλύφθηκε ότι η Όπρα είναι εξωγήινος, δεν μπορεί πια να ελπίζει ότι θα εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ…























































