Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δείτε τον Μπραντ Πιτ με την κούκλα καθηγήτρια του ΜΙΤ (φωτο)

Δείτε τον Μπραντ Πιτ με την κούκλα καθηγήτρια του ΜΙΤ (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μετά από πολύ καιρό, ο Μπραντ Πιτ φαίνεται να ξεπερνά τον χωρισμό του με την Αντζελίνα Τζολί, που προκάλεσε πάταγο στη σόου μπιζ το 2016.

Όπως αποκαλύφθηκε τις περασμένες μέρες, ο διάσημος σταρ φαίνεται να έχει γυρίσει νέα σελίδα στην ζωή του.

Διεθνή ΜΜΕ τον θέλουν να έχει ξεκινήσει μια καινούργια σχέση, αυτή τη φορά με μια γυναίκα που δεν έχει καμία σχέση με τον λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ.

Η εντυπωσιακή νέα αγαπημένη του 54χρονου φαίνεται να μοιάζει αρκετά στα χρώματα με την Τζολί, ωστόσο οι ομοιότητες σταματούν εκεί.

Η 42χρονη Νέρι Όξμαν είναι καθηγήτρια στο MIT, αναγνωρισμένη αρχιτέκτονας και βραβευμένη καλλιτέχνιδα. Στο παρελθόν, η Όξμαν ήταν παντρεμένη με τον Αργεντινό συνθέτη Osvaldo Golijov, με τον οποίο όμως έχουν χωρίσει.

«Ο Μπραντ και η Νέρι ταίριαξαν αμέσως, επειδή μοιράζονται το ίδιο πάθος για την αρχιτεκτονική, το σχεδιασμό και την τέχνη» ανέφερε χθές πηγή στην εφημερίδα Page Six και προσέθεσε:

«Η φιλία τους δεν έχει γίνει ακόμα ειδύλλιο, αλλά ο Μπραντ ενδιαφέρεται να περάσει περισσότερο χρόνο με τη Νέρι. Είναι συναρπαστική γυναίκα».

Αν και πολλά ΜΜΕ επιμένουν ότι δεν έχει δημιουργηθεί ακόμα σχέση, φαίνεται πως η γνωριμία του Μπραντ με τη γοητευτική καθηγήτρια χρονολογείται τουλάχιστον από το περασμένο φθινόπωρο.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, ο Μπραντ Πιτ φέρεται να είχε επισκεφθεί το εργαστήρι στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης όπου εργάζεται η Όξμαν και είχε φωτογραφηθεί μάλιστα με αρκετούς από τους σπουδαστές.

Σε μια φωτογραφία που ανέβασε μια Αμερικανίδα φοιτήτρια στο Instagram, ο σταρ ποζάρει με την ίδια και άλλες πέντε σπουδάστριες του MIT.

Σε έναν άλλον λογαριασμό στο Instagram ανέβηκε επίσης μια άλλη φωτογραφία που φέρεται να τραβήχτηκε την ίδια μέρα και δείχνει τον Πιτ να ποζάρει δίπλα στην 42χρονη καθηγήτρια.

Ωστόσο ο χρήστης που ανέβασε τη φωτογραφία έσπευσε στη συνέχεια να την κατεβάσει, γεγονός που γεννά ορισμένες αμφιβολίες για την αυθεντικότητά της.

Η καθηγήτρια του ΜΙΤ:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κλιματική Αλλαγή: Το λιώσιμο των πάγων αλλάζει την περιστροφή της Γης και επηρεάζει τη μέτρηση του χρόνου

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Έψηνε μπιφτέκια στα McDonald’s και έτσι έγινε «κατά λάθος» εκατομμυριούχος

Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Σταμάτησαν οι έρευνες – Οι έξι αγνοούμενοι θεωρούνται νεκροί

ΗΠΑ: Έξι αγνοούμενοι στη Βαλτιμόρη από κατάρρευση γέφυρας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr