ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για SURVIVOR Ριάλιτι Εκπομπή, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
Ισραήλ - Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ προειδοποιεί: «Η επόμενη 7η Οκτωβρίου θα συμβεί στο Εϊλάτ»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εάν επιβεβαιωθεί θα είναι το κουτσομπολιό της νέας χρονιάς. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φέρεται να «σχετίζεται» με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, τον Τούρκο παραγωγό ριάλιτι.
Το θέμα πήρε διαστάσεις από τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος από το Open αναφέρθηκε στη σχέση της παρουσιάστριας με τον Τούρκο παραγωγό.
Στην εκπομπή της Παρασκευής ο πάντα καυστικός παρουσιαστής έριξε στο τραπέζι το θέμα «Survivor», πετώντας παράλληλα τα βέλη του στη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
Χωρίς να λείπουν τα «πικάντικα» σχόλια περί σχέσεως της παρουσιάστριας με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί, με τον οποίο η Κωνσταντίνα φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα και αναφορές σε πρωινές εκπομπές να έχει έρθει πιο κοντά μετά το διαζύγιό του, ο Μουτσινάς υποστήριξε πως ο ισχυρός άνδρας της τουρκικής τηλεόρασης τη θέλει διακαώς στην παρουσίαση του νέου Survivor.
Το κανάλι στηρίζει τη Μπάγια Αντωνοπούλου την οποία προορίζει για το «Survivor Πανόραμα», την ώρα που υπάρχουν συζητήσεις η Κωνσταντίνα να βρεθεί στο πλευρό του Σάκη Τανιμανίδη, στην παρουσίαση του παιχνιδιού.























































