Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θύμα ξυλοδαρμού έξω από το σπίτι του ο Άνθιμος Ανανιάδης

Θύμα ξυλοδαρμού έξω από το σπίτι του ο Άνθιμος Ανανιάδης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνθιμος Ανανιάδης,

Επίθεση από δύο κουκουλοφόρους δέχθηκε κάτω από το σπίτι του, στην περιοχή του Ψυρρή, ο Άνθιμος Ανανιάδης.

Ο ηθοποιός, την ώρα που προσπαθούσε να μπει στην είσοδο του σπιτιού του, περίπου στις 23:00 το βράδυ, δέχθηκε επίθεση από τους δράστες, οι οποίοι άρχισαν να τον χτυπούν.

Τότε, έκανε την εμφάνισή τους ένας αλλοδαπός, κινεζικής καταγωγής, ο οποίος μόλις έγινε αντιληπτός από τους αγνώστους, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, όπως αναφέρει στο gossip-tv, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Ο Ανθιμος Ανανιάδης επικοινώνησε αμέσως με τον δικηγόρο του και πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, μαζί με τον αυτόπτη μάρτυρα για να καταθέσουν μήνυση κατά αγνώστου.

Ο δικηγόρος του, ωστόσο, του είπε ότι ο «άγνωστος» δεν θα βρεθεί ποτέ, εκτός αν υποψιάζεται κάποιον. Προς το παρόν, ηθοποιός δεν έχει αποφασίσει αν τελικά θα καταθέσει μήνυση, ενώ έχει μόνο κάποιες αμιχιές στο σώμα του.

Ο Ανθιμος Ανανιάδης σε ανάρτησή του στο Instagram αποκαλύπτει πως εδώ και εννέα μήνες δέχεται επίθεση και απειλές, ενώ ευχαριστεί τους ακολούθους του για το ενδιαφέρον.

«Εδώ και 9 μήνες δέχομαι μια συνεχή επίθεση και απειλή .. Αυτή την φορά αντιμετώπισα την απειλή μπροστά μου… Όμως έχω καθαρή συνείδηση και δεν φοβάμαι τίποτα και κανέναν.

Συνεχίζω να πορεύομαι με αγάπη και αλήθεια στη καρδιά… Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και το ενδιαφέρον σας. Όλα καλά», έγραψε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γιατί ο Άνθιμος Ανανιάδης δεν θα κάνει μήνυση σε αυτούς που τον έδειραν

Οι καλεσμένοι της Σπυροπούλου – Ποιοι και πότε;

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr