Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Κούγιας έδειρε τον Λαζόπουλο μέσα στο μαγαζί των Ρέμου-Βανδή

Ο Κούγιας έδειρε τον Λαζόπουλο μέσα στο μαγαζί των Ρέμου-Βανδή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε άγριο ξυλοδαρμό του Λάκη Λαζόπουλου από την Αλέξη Κούγια κατέληξε η συνάντηση τους, την Παρασκευή το βράδυ, στο γνωστό νυχτερινό κέντρο στην οδό Πειραιώς, όπου τραγουδάνε ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή.

Ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας και ο καλλιτέχνης Λάκης Λαζόπουλος βρέθηκαν να διασκεδάζουν, σε κοντινά τραπέζια.

Σύμφωνα με πληροφορίες κάποια στιγμή ο Αλέξης Κούγιας σηκώθηκε ξαφνικά από τη θέση του και κατευθύνθηκε προς το τραπέζι του Λάκη Λαζόπουλου.

Χωρίς προειδοποίηση τον άρπαξε από τα ρούχα που φορούσε, τον σήκωσε προς τα πάνω και άρχισε φωνάζοντας «στα χρωστάω τρία χρόνια» να τον γρονθοκοπεί.

Ο Λάκης Λαζόπουλος δέχτηκε τα χτυπήματα εξαιρετικά αιφνιδιασμένος, καθώς το τελευταίο πράγμα που περίμενε να συμβεί εκεί, ήταν αυτό.

Για να μην πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις το επεισόδιο και να μη κινδυνεύσει περισσότερο η σωματική ακεραιότητα του γνωστού ηθοποιού παρενέβησαν πολλοί θαμώνες, αλλά και άνδρες της ασφαλείας του νυχτερινού κέντρου και με πολύ κόπο και προσπάθεια κατόρθωσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να απομακρύνουν – τον έναν από τον άλλο – τους δύο πρωταγωνιστές.

Να σημειωθεί ότι στην παρέα του Λαζόπουλου ήταν ένας φίλους του γνωστός γιατρός των Αθηνών και η αγαπημένη τραγουδίστρια Μαρινέλλα, ενώ ο Αλέξης Κούγιας είχε τη δική του παρέα με φίλους και γνωστούς.

Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Λάκης Λαζόπουλος θα υποβάλλει μήνυση εναντίον του Αλέξη Κούγια για τον ξυλοδαρμό που υπέστη, παρουσία μαρτύρων, στο κέντρο «Αθηνών Αρένα».

Πάντως, αν υποβληθεί μήνυση ενδέχεται να ισχύσει και η διαδικασία του αυτοφώρου, με ό,τι μπορεί αυτό να σημαίνει για τον γνωστό ποινικολόγο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Βασίλης Μπισμπίκης: Υπέστη διπλό έμφραγμα – Η κατάσταση της υγείας του

Κούγιας για Γιαλιά: Θα κινηθούμε νομικά εναντίον της γυναίκας που δηλώνει πρώην σύντροφός του – «Κωμικές οι εμφανίσεις της»

Βόλος – Αλ. Κούγιας: Ο 50χρονος κρατούσε όπλο, γιατί ο κουνιάδος του ήταν σωματώδης

Βόλος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 50χρονος που σκότωσε τον 33χρονο κουνιάδο του

Αλ. Κούγιας για Εύη Βατίδου: Της επιτέθηκε ο μοτοσικλετιστής – Έκανε το λάθος και τον ακολούθησε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr