Ισλαμικό ΚράτοςΒόρεια ΜακεδονίαΑλβανίαΤουρκίαΚουρδιστάνΙσραήλΚύπροςΒαλκάνιαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πέθανε η Ρένα Βουτσινά, η «Γαρουφαλλιά» του «Μεθοριακού Σταθμού»

Πέθανε η Ρένα Βουτσινά, η «Γαρουφαλλιά» του «Μεθοριακού Σταθμού»
Διαβάστε σχετικά για Εγκεφαλικό, Ναταλία Βουτσινά,

Έφυγε χθες από τη ζωή, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, η ηθοποιός Ρένα Βουτσινά.

Η Ρένα Βουτσινά από το 1979 έως το 1981 πρωταγωνιστούσε στο σίριαλ της ΥΕΝΕΔ «Μεθοριακός Σταθμός» κρατώντας το ρόλο της Γαρουφαλλιάς που ήταν ερωτευμένη με τον γεωπόνο Αλέξη.

Στο ρόλο του Αλέξη ήταν ο Βάσος Ανδριανός, με τον οποίο ήταν παντρεμένη.

Ο Βάσος Ανδριανός έφυγε από τη ζωή το 1990 όταν έπεσε από την ταράτσα του σπιτιού τους.

Μαζί, το 1981 έφεραν στη ζωή την κόρη τους Ναστάζια.

Εκτός από το σίριαλ «Μεθοριακός Σταθμός», την ίδια εποχή η Ρένα Βουτσινά έπαιζε και στη σειρά «Εκείνες και Εγώ» με πρωταγωνιστή τότε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα (τη δεκαετία του ’90 έγινε remake της σειράς με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο).

Η Ρένα Βουτσινά έκανε τη Δεβόρα, βοηθό του Ζάχου Δόγκανου.

Η Ρένα Βουτσινά έπαιξε και σε ελληνικές ταινίες, κρατώντας, όμως, μικρότερους ρόλους.

Σημαντικότερη δουλειά της έκτοτε η συμμετοχή της στην ταινία «Υποψήφιοι Βουλευτές και βουλευτίνες» του 1980, ως μαύρη Ντόροθι.

Δύο χρόνια μετά έκανε ένα γκεστ στη σειρά «Ορκιστείτε Παρακαλώ» και στη συνέχεια αποσύρθηκε και από την τηλεόραση και τον κινηματογράφο και έκανε μόνο κάποιες επιλεκτικές δουλειές στο θέατρο.

Μετά την τραγωδία με τον σύζυγό της το 1990 όταν έπεσε και σκοτώθηκε από τη βεράντα του σπιτιού τους, η Ρένα Βουτσινά δεν εμφανίστηκε ποτέ ξανά δημοσίως.

Φιλμογραφία

Από τα Ιεροσόλυμα με αγάπη (1967)

Ανοιχτή επιστολή (1968)

Της ζήλειας τα καμώματα (1971)

Ο Φαφλατάς (1971)

Αγάπη μου παλιόγρια (1972)

Τι 30… τι 40… τι 50… (1972)

Υποψήφιοι βουλευτές και βουλευτίνες (1980)

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

23χρονη έπαθε εγκεφαλικό από μία απλή κίνηση – Συμβαίνει μία στο εκατομμύριο

44χρονη έπαθε εγκεφαλικό την ώρα που έφτανε σε οργασμό από στοματικό έρωτα

Με εγκεφαλικό ο Τάκης Μόσχος στο νοσοκομείο – Έκκληση για οικονομική βοήθεια

Έλεγξε πόσα «πουσάπ» κάνεις για να διαπιστώσεις αν κινδυνεύεις από έμφραγμα και εγκεφαλικό

Δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο για τον ηθοποιό Τάκη Μόσχο

Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr