ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυτοδιοικητικές Εκλογές, Δήμος Αχαρνών, Εκλογές, Λευτέρης Πανταζής, Τοπική Αυτοδιοίκηση,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με τα κοινά θα ασχοληθεί ο Λευτέρης Πανταζής, που θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου με το συνδυασμό του νυν Δημάρχου Αχαρνών, Γιάννη Κασσαβού.
Έχοντας διαγράψει μια λαμπρή καριέρα ως ένας από τους πλέον εμπορικούς τραγουδιστές και αγαπητούς διασκεδαστές, ο Λευτέρης Πανταζής πήρε την μεγάλη απόφαση, λέγοντας το «ναι» στην πρόταση που του έγινε.
Ο Λευτέρης Παγκοζίδης, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, γεννήθηκε στις 27 Μαρτίου 1954 στην Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν, που ανήκε στην τότε ΕΣΣΔ, από ποντιακής καταγωγής γονείς.
Σημειώνεται ότι με τον ίδιο συνδυασμό στις δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφιος και ο συνάδελφός του, Βαγγέλης Κονιτόπουλος.























































