Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πέμπτος γάμος για την 52χρονη Πάμελα Άντερσον – Παντρεύτηκε 74χρονο

Πέμπτος γάμος για την 52χρονη Πάμελα Άντερσον – Παντρεύτηκε 74χρονο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πάμελα Άντερσον,

Η Πάμελα Άντερσον, πρώην πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς Baywatch, παντρεύτηκε για πέμπτη φορά, ενώνοντας τη ζωή της με έναν παραγωγό του Χόλιγουντ, σύμφωνα με τον ιστότοπο του αμερικανικού περιοδικού Hollywood Reporter.

Η Αμερικανο-Καναδή ηθοποιός παντρεύτηκε με τον Τζον Πίτερς σε ιδιωτική τελετή που οργανώθηκε στο Μαλιμπού, αναφέρεται στο δημοσίευμα του Hollywood Reporter.

«Υπάρχουν όμορφα κορίτσια παντού. Έχω την επιλογή, όμως, εδώ και 35 χρόνια, δεν ήθελα καμία άλλη εκτός από την Πάμελα», είπε στο αμερικανικό περιοδικό ο Τζον Πίτερς, ηλικίας 74 ετών, ο οποίος έχει επίσης παντρευτεί αρκετές φορές.

Η 52χρονη σήμερα Πάμελα Άντερσον έχει παντρευτεί με τους αστέρες της ροκ Τόμι Λι και Κιντ Ροκ και πρόσφατα ήταν ζευγάρι με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή Αντίλ Ραμί, έως τον οδυνηρό χωρισμό τους το περασμένο καλοκαίρι.

Κομμωτής στο επάγγελμα, ο Τζον Πίτερς συζούσε για πολύ καιρό με την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, μια σχέση που του άνοιξε τις πόρτες του Χόλιγουντ.

Μεταξύ άλλων είχε αναλάβει την παραγωγή της ταινίας «Ένα αστέρι γεννιέται» στην οποία πρωταγωνιστούσε η Στρέιζαντ το 1976.

Ο παραγωγός συμμετείχε επίσης στις ταινίες του Μπάτμαν, που σκηνοθέτησε ο Τιμ Μπάρτον τις δεκαετίες του 1980 και 1990, ενώ ανέλαβε την παραγωγή και σε άλλες ταινίες σούπερ ηρώων, όπως «Σούπερμαν: Η Επιστροφή», που σκηνοθέτησε το 2006 ο Μπράιαν Σίνγκερ.

Με τον Τζον Πίτερς γνωρίστηκαν στη βίλα του Playboy του Χιου Χέφνερ τη δεκαετία του 1980 και προσπάθησε να αποθαρρύνει τη νεαρή τότε ηθοποιό, ηλικίας 19 ετών, να ποζάρει για το διάσημο περιοδικό, προκειμένου να αφιερωθεί σε μια «σοβαρή καριέρα».

Εκείνη αρνήθηκε, όμως κατέληξε σε σχέση με τον Πίτερς εκείνη την εποχή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η 52χρονη Πάμελα το «έκανε» 12 φορές την ημέρα με τον πρώην σύντροφό της

«Κόλαση» η Πάμελα Άντερσον: Ολόγυμνη στα 52 της (φωτο)

Κι όμως, υπάρχει άντρας που κεράτωσε την Πάμελα Άντερσον

«Ποιος θέλει να σκοτώσει την Πάμελα Άντερσον;»

Ξέσπασε η Πάμελα Άντερσον: Σκύλα της Αμερικής η Βρετανία- Ψεύτες και κλέφτες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr